Arnold idén sem hagyta ki a világ legismertebb sörfesztiválját, ahová minden évben ellátogat, ha be tudja passzírozni a kirándulást a naptárjába.

Ezek a megjelenések persze mára már egyúttal sajtóesemények is a számára, hiszen egy ekkora világsztár nem kortyolgathatja csendben a literes Hofbräu Münchent a sarokban, ahogyan azt több ezer átlagember teszi szeptember 16-tól október 3-ig a bajor fővárosban. Amikor múlt hét szombaton megjelent a helyszínen, természetesen azonnal előkerültek a mikrofonok és villogtak a vakuk. A Marstall sátorba ment el barátnőjével, Heather Milligannel együtt.

Persze a kötelező tiszteletkörök után egy kis mókázásra is jutott ideje, amikor felpattant a színpadra, hogy az ott fellépő zenekarral bohóckodjon kicsit:

Ezután pedig jöhetett az este nyugisabb része, amikor végre Arnold is rámarkolhatott a literes korsóra. Ekkor már a fotósok is békénhagyták, de azért készült egy kép az asztalról, melynél helyet foglalt a Gladiátor sztárja, a korábbi testépítő, Ralf Moeller is.

Valószínűnek tartjuk, hogy Arnold idén is azzal búcsúzott az Octoberfesttől, amivel már évek óta mindig:

Visszatérek.

Így legyen!

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés