A The Hollywood Reporter végre megerősítette, amiben titkon minden Marvel-rajongó bízott: Bernthal Megtorlója visszatér.

A karakter még 2016-ben, a Netflix által gyártott Daredevil című sorozatban mutatkozott be Bernthal megformálásában, és azonnal elnyerte a rajongók támogatását. Aztán jött a Disney+, és a Marvel Studios szépen visszakérte a másik streamingszolgáltatónak kölcsönadott jogokat, hogy maga gyárthasson szériákat az addig kiszervezett hősöknek.

Az már a Pókember: Nincs hazaút című moziban nyilvánvalóvá vált, hogy Charlie Cox visszatérhet a Fenegyerek szerepéhez, majd az Amazon: Ügyvéd című sorozatban már a szuperhősjelmezben is akciózhatott, a fanok pedig reménykedni kezdtek, hogy esetleg más karakterek is változatlan formában térhetnek vissza. Most kiderült, hogy ezt szerencsére az illetékesek is így gondolták, ugyanis

Jon Bernthal is újra magára öltheti a Megtorló halálfejes jelmezét.

Bernthal a Daredevil: Born Again című sorozatban kap majd nagyon fontos szerepet, melynek első évada 2024 első felében érkezik 18 epizóddal. Az már korábban kiderült, hogy a Marvel nem abban a sötét hangnemben folytatja Fenegyerek sztoriját, ahogyan azt a Netflix csinálta, így kérdéses, hogy a Megtorló folytathatja-e azt a véres ámokfutást, amit a saját sorozatában művelt, vagy az ő karakterét is megszelídítik.

Akárhogy is lesz, a színészválasztással már biztosan hoztak egy jó döntést a showrunnerek.

Ez is érdekelhet:

Van egy erős tippünk, pontosan hol kezdik el a héten az új Alien-film budapesti forgatását

Eláruljuk, hol lehet a főváros környékén xenomorphba futni az elkövetkező hetekben.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában