Június 1-től az RTL Magyarország RTL Gold nevű kábelcsatornáján ismét műsorra tűzi néhány olyan régebbi alkotását, melyektől már azt hittük, örökre búcsút vettünk.

Hittük vagy inkább reméltük, de a lényeg, hogy a cég ezt teljesen máshogy gondolta. Ismét jön tehát a Barátok közt, az első résztől kezdve, vagyis jó hosszú ideig lesz muníciója a csatornának, amivel napról napra tolhatja a minőségi szórakoztatást. A széria ráadásul minden este nyolc órától négy résszel jelentkezik, vagyis nem kevesebb mint két órán keresztül pörgetik az intrikákat Berényi Mikiék.

Bár a szappanopera rajongói örülhetnek a legjobban, azért az agyrohasztó délutáni talk show-k fanjainak is lesz miért lelkesedni, a Maunikasó is visszatér ugyanis a képernyőkre, Így ismét át lehet élni azt a semmihez sem hasonlítható élményt, amikor három-négy fogatlan tuskó köpködi és üti egymást egy rózsaszínre és narancssárgára hangszerelt stúdió díszletei között.

Örüljünk már egy kicsit!

És ez még nem minden, hiszen a Balázs Show és a Győzike Show is újra jelentkezik a régi részekkel, ami egyébként már közel sem annyira rossz hír, mint a fentiek, az előbbit ugyanis legalább Sebestyén Balázs szarkazmusa miatt még szeretni is lehetett.

Mi csak csendben megjegyeznénk, hogy a jó idővel szerencsére egy rakás értelmes dolgot lehet csinálni tévézés helyett, de ha valakinek minden vágya, hogy újra elmerüljön a bűnös élvezetek nosztalgikus mocsarában, június elsejétől számára egészen biztosan beköszönt a Kánaán.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Milyen problémákkal küszködnek a túl nagy pénisszel élők? – ebből a dokumentumfilmből kiderül