Elég ígéretesnek hangzik a Cinext Etele.

Bár az Etele Pláza már megnyitott, a beígért mozi egyelőre még várat magára, de már nem sokáig. A Cinext Etele most hírt adott magáról, ráadásul olyan híreket, amik eléggé szimpatikusak. A 14 termes multiplex mozi nem átlagos szolgáltatásokkal nyit majd szeptember 30-án.

Az egyik érdekesség, hogy a büfémenüt már online is megveheted, és sorbanállás nélkül átveheted, amivel minket meg is vettek kilóra. A termekben már a belépéskor fényjátékkal fogadnak, sőt, utána is, a Pixel nevezetű teremben például a sarki fény színeivel lehet majd találkozni, amit a leírás szerint széthintett fényszilánkok keltenek majd életre.

Egyfajta VIP-teremnek tűnik a Cinext Premium, ahol lehet természetesen enni és inni is, a teremben fotelek várnak, és még a telefonod is feltöltheted, amennyiben vezeték nélküli töltést támogat a mobilod. Külön gyerekteremmel várják a családokat, a Cinext Kidsben színes székek, puffok, fekvő székek találhatóak számukra, de lesznek családi boxok is. Vetítés közben nem lesz teljesen sötét, és a hangerőt is lejjebb veszik, ami telitalálat.

Most már tényleg csak azt várjuk, hogy megnézhessük, hogyan néz ki mindez a valóságban. Amint közelebbit tudunk mutatni, azonnal megtesszük.

És ezt olvastad már?
Elkészült a Szomszédok taktikai kártyajáték, vége az unalmas őszi estéknek