A Variety belsős forrásokra hivatkozva jelentette, hogy a Universal kiválasztott egy fiatal színésznőt a Madonnáról készülő életrajzi film főszerepére. A választás hibátlannak tűnik.

A film egyelőre még az előkészületek stádiumában van, így azt nem lehet tudni, pontosan mikor kerül a mozikba, de a popdíva szerepére már több sztár neve is felmerült a közbeszédben. Pletykálták, hogy Florence Pugh kapja a munkát, de ugyanígy rebesgették Alexa Demie és Odessa Young nevét is, és mivel a szerep egy tapasztalt énekesi és előadói képességekkel rendelkező művésznőt kíván, Bebe Rexha és Sky Ferreira neve is felmerült lehetséges főszereplőként.

Most úgy tűnik, a Universal illetékesei végre döntésre jutottak és végül a Netflix Ozark című sorozatából ismert Julia Garnernek kínálták fel a lehetőséget. Ha hirtelen nem ugrana be, kiről van szó, mutatjuk:

Garner már csak a hasonlóság miatt is tökéletes választásnak tűnik, arról nem is beszélve, hogy a színészi képességeihez nem férhet kétség.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a 28 éves színésznő él-e a lehetőséggel, de csodálkoznánk, ha passzolna egy ilyen sorsfordító ajánlatot.

(forrás: Variety, képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Hivatalosan is megerősítették, hogy folytatás készül a Jokerhez

Örömhírt tett közzé 2019 egyik legjobb filmjének rendezője.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában