A Variety jelentette, hogy miután maga Dwayne Johnson is szót emelt az ellen, hogy a párizsi Grévin panoptikumban túl fehér lett a róla mintázott viaszbábu bőrszíne, az intézmény villámgyorsan orvosolta a hibát.

A fehér Sziklából október közepén lett szenzáció, amikor a Grévin Múzeum leleplezte a viaszfigurát, amivel sokak szerint nemcsak a fehérsége volt az egyetlen baj, de az is, hogy egyáltalán nem hasonlít a sztárra.

Túl fehér lett Dwayne Johnson egy párizsi panoptikumban, a Szikla intézkedett

Az csak egy dolog, hogy nem igazán hasonlít, de ami ennél is nagyobb baj, a bőrszín sem stimmel.

Johnson akkor az Instgramon megírta, hogy a csapatát már meg is kérte, hogy intézkedjen az ügyben, a múzeum pedig már akkor jelezte, hogy természetesen javítani fogják a hibát. A jelek szerint ezt mindkét fél komolyan gondolta, annyira, hogy tegnap már vissza is került a bábu a helyére, és valóban sikerült néhány árnyalatnyival sötétebbé varázsolni a bőrszínét.

A múzeum szóvivője elutasította azokat a feltételezéseket, hogy szándékosan ábrázolták volna fehérebb bőrrel a sztárt. Veronique Berecz elmondta, hogy teljesen véletlenül alakult így a dolog. Mivel személyesen nem találkoztak Johnsonnal, ezért fényképek alapján rekonstruálták a megjelenését, a testalkatát pedig egy vele azonos magasságú és súlyú sportolóról mintázták, akit ezen a képen meg is mutatunk, még a fehér Dwayne Johnson mellett állva:

A bábutól balra a szobrász, Stephane Barret, jobbra pedig a modell, Sebastien Baptiste látható

Berecz hangsúlyozta, hogy Johnson reakciója szerintük nagyon barátságos volt, a hiba pedig tényleg csak azért játszott be, mert a festőt megtévesztették a mintául használt fotókon látható fényviszonyok.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Végül a Netflix mutatja be Richard Linklater új vígjátékát, melynek be is futott az első kedvcsinálója