A Bosszúállók: Végjáték 2019-ben lelökte a trónról James Cameron klasszikusát, melyet követően a rendező nem volt rest gratulálni a Marvel bravúrjához.

Epikus harc volt, amit a Marvel igazából csak úgy tudott megnyerni, hogy a film kifutása után ismét a mozikba küldött egy kibővített változatot. Így vagy úgy, nem volt apelláta, minden idők legtöbbet begyűjtött filmje lett Vasember utolsó küldetése.

A szuperhősös mozi végül csak két évig tudott első maradni, tegnap ugyanis az újranyitó Kínában újra mozikba küldték az Avatart, ami egy nap alatt annyit szedett össze, hogy visszaelőzte a nagy riválist.

Többé már nem a Bosszúálók: Végjáték minden idők legtöbbet kereső filmje

A Marvel filmes univerzumának rajongói szomorúan fogadták a hírt.

A Marvelnél pedig egy percig sem duzzogtak és a következő nyilatkozatot tették közzé az általuk használt összes közösségi platformon:

Gratulálunk James Cameronnak, Jon Landaunak és az egész Na'vi nemzetségnek a bevételi rekord visszahódításáért! Háromezerszeresen szeretünk, Avatar!

Úriemberek így veszítenek... Meg aztán, a Marvel-mozik és az Avatar-franchise is a Disney-nél vannak, így igazából zavartalan lehet az öröm most a cég producereinek háza táján.

Ez is érdekelhet:

Film készül a Bee Geesről

És rendezőnek is sikerült egy tisztességes szakembert igazolni.

Cápák a kukoricamezőn, itt a Sharks of the Corn előzetese

Majd azt hitted, a kukoricásban nem támadhatnak meg a cápák, mi?

És ezt olvastad már?
Az Igazából szerelem rendezője ma már kellemetlennek érzi, hogy a filmje nem lett elég sokszínű