A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban visszatért az Amerika Kapitány: Polgárháború főgonosza, Zémó báró, aki a széria harmadik részében a címszereplőkkel együtt eljut egy klubba, ahol lakossági technóra szeletel a nép.

Ha pedig szeletelés van, akkor szeletelni kell, ezt egy valamire való Marvel-gonosz magától is tudja, így Zémó is lenyom pár figurát, ami az epzód egyik legszórakoztatóbb villanása volt.

Miután pedig a karaktert megformáló Daniel Brühl azt is elárulta, hogy a felvett táncjelenetnek csak egy nagyon kis része került be a végső vágásba, jó szokás szerint a rajongók azonnal követelőzni kezdtek, hogy a Marvel mutassa meg a teljes verziót.

Ha pedig a rajongók valamit kérnek, azt a Marvel nem hagyhatja figyelmen kívül. Elképesztő fanservice, egyúttal zseniálisan finom trollkodás, hogy Zémó táncából a stúdió összevágott egy EGYÓRÁS változatot, amit feltöltöttek a YouTube-ra így a fanok addig nézhetik, amíg meg nem unják, és még azután is marad belőle legalább 57 perc.

Köszönjük meg a Marvelnak, hogy ezzel a gáláns megmozdulással megkímélték a világot egy újabb aláírásgyűjtős, hestegelős rajongói hisztikampánytól!

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hihetetlen összeget szedett össze 2021-ben a világ legsikeresebb youtubere