Sajnos nem Eddie Murphy az.

Már régóta beszélnek arról, hogy Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito benne lenne az Ikrek folytatásában, és el is készül a film valamikor, csak azt nem tudni, mikor. Annyit tudni a projektről, hogy Triplets, azaz Hármasikrek címmel fut majd a második rész, és azt pletykálták, hogy az a bizonyos harmadik testvér Eddie Murphy lesz, amitől valljuk be, erősen elkezdtünk érdeklődni az egyébként pocsékul hangzó második rész iránt.

Most azonban kiderült, hogy nem Murphy, hanem Tracy Morgan hangoskodik majd a Tripletsben Arnie és DeVito mellett, ami egyébként akár még jól is elsülhet. Már csak azért is, mert a Hármasikreket ugyanaz az Ivan Reitman rendezi, aki az első részt is, Reitman pedig eléggé ért a vígjátékokhoz, még akkor is, ha mostanában nem hozott össze semmi igazán emlékezeteset, de nagyon kirívóan rosszat sem.

A folytatás ötlete egyébként elmondása szerint Arnie-tól és Murphytől jött, együtt is dolgoztak a forgatókönyvön egy darabig, de aztán az Amerikába jöttem 2 után Murphy annyira népszerű lett és annyira be lett táblázva, hogy már nem tud beugrani a forgatásra. A Triplets januárban már forog is Bostonban, hogy mikor lehet majd látni belőle valamit, jó kérdés.

És ezt olvastad már?
Új előzetes érkezett a vérszomjas játékbabáról szóló sci-fi-horrorhoz