A Soft Opening ugyan csak angolul lesz elérhető, de van annyira ügyes, hogy még így is bevállaljuk apaként. Majd fordítunk.

Ha vannak gyerekeid, akkor tudod, hogy mennyire könnyen képesek akár nagyon jó könyveket is pillanatok alatt megunni. Megvolt már a "vettünk egy baromi jó könyvet, elolvastuk kétszer esti meseként, aztán fent maradt a polcon"-extravaganza, ami a könyvespolc egy tekintélyes részén terül el? Ha nem, akkor nagyon jól választasz könyveket, ha igen, és ha nem gond az angol, akkor itt egy érdekes kísérlet arra, hogy egy gyerekkönyv hogy ne legyen hosszú ideig unalmas, és hogy mennyi minden kihozható belőle, ha kreatívak a szerzők. Ebben a kötetben van szöveg, animáció, titok és még zene is.

Márkó Áron és Linka Zsuzsi elképzeltek egy olyan gyerekkönyvet, amilyen nincs. Nem könnyű ráunni, mert titkokkal pakolták tele, és ha a titok láthtatóvá válik, akkor akár hallani is lehet. Oké, ez hülyén hangzott, úgyhogy elmagyarázom. A Soft Opening egy cuki sztori gyönyörűen megrajzolva, aranyos sztorival, de a hozzáadott UV-lámpa további titkokat fed fel, rajzok, írások válnak láthatóvá, és még azt is megmondja, hogy az adott oldalhoz milyen zenét érdemes hallgatni.

A Soft Openinghez ugyanis tartozni fog egy album is, amit Spotifyról vagy Apple Musicról lehet elérni, az UV fény pedig felfedi majd, hogy melyik tracket tegyük be az adott oldalhoz. Az meg már tényleg a jófejség csúcsa, hogy minden egyes eladott példányból 1 Euro az UNICEF-é lesz. Magyarul elég komplex és szép a könyv, aminek a megjelentetését közösségi finanszírozásból akarja összehozni a páros, elég jól állnak, de még be lehet szállni a Kickstarter-kampányba ide kattintva. Szurkolunk Zsuzsinak és Áronnak, hogy összejöjjön!

És ezt olvastad már?
Az internet megőrül Johnny Depp ügyvédjéért, aki gyakorlatilag feltörölte a padlót a hazug Amber Hearddel
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!