A Men's Health végre volt oly jó és megkérdezte Paul Ruddot arról, ami a legtöbbeket érdekli vele kapcsolatban: hogyan lehetséges az, hogy a színész az elmúlt harminc évben szinte alig öregedett?

Mert lássuk be, nem sok különbség látszik emberünk harmincéves és ötvenéves formája között:

Az idén áprilisban 54. születésnapját ünneplő színész valóban letagadhatna legalább húsz évet, épp ezért rendszeresen felteszik a kérdést, hogy vajon csak a kiváló genetikának köszönheti kortalan külsejét vagy van még valami, ami segít neki, hogy úgy nézzen ki, mint aki megrekedt a harmincas éveiben.

Most végre elárulta, mi a titka, ami ennél egyszerúbb nem is lehetne:

az alvás.

Amikor a magazin munkatársa feltette a kérdést, ő nagyon jó arc volt és olyan röviden foglalta össze a lényeget, hogy azt nem lehet félreérteni. Elsősorban az egészséges alvás fontosságát emelte ki, de ennek azért ne örülj túlzottan, ugyanis ehhez még azt is hozzátette, hogy a diéta, a súlyzózás és a kardió is nagyon fontos dolgok.

Sokszor meg szoktak arra kérni, hogy küldjem el az étrendemet, meg arról kérdeznek, hányszor edzek egy nap, iszom-e alkoholt, eszem-e szénhidrátokat vagy hogy van-e olyan napom, amikor csalok. (...) Nos, az edzés legfontosabb része az alvás.

Rudd elmondta, hogy nem ért egyet azokkal, akik beállítják az ébresztőórájukat, hogy négy óra alvás után mehessenek edzeni, szerinte ugyanis mindenkinek figyelnie kellene arra, hogy minden nap meglegyen a nyolc óra alvás. Persze ez még nem minden, hiszen igyekszik hetente háromszor súlyzós edzéseket is tartani és ha marad rá ideje, kardió edzéseket is beiktat. Az étkezésekkel kapcsolatban viszont elég fura szabályokat követ. Ő ugyanis rengeteg tojást és lazacot eszik és proteinporból és vízből készült shake-et is gyakran szokott inni.

Rudd tudja, hogy ez nem hangzik valami jól, de ő teljesen elégedett a rutinjával és elég ránézni, hogy az ember belássa, a dolog neki kétségtelenül beválik.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tíz kiváló posztapokaliptikus mozi, ha megnéznéd, hogyan omlik össze a civilizáció

Soha többé nem barátkozol idegenekkel, ha megnézed ezt a horrort

További cikkeink a témában