Arnold Schwarzenegger nemrég egy sokat sejtető képet töltött fel, amin Zeuszként látható, és most kiderült, hogy milyen filmben vállalta el a görög isten szerepét a 74 éves színész.

Az első kép még filmplakátnak tűnt, valójában a Super Bowl idejére készült egyperces reklámban játssza el Zeusz szerepét Schwarzenegger, méghozzá nem egyedül: a feleségét, Héra istennőt az 55 évesen is bombaformában lévő Salma Hayek alakítja.

A sztori szerint az istenek az Olümposzról a kaliforniai Palm Springsbe vonulnak vissza, ahol

a villámlás istene elég hamar frusztrált lesz a földi elektronikával vívott küzdelme és a halandó szomszédok folyamatos kérései miatt.

Héra, aki a jelek szerint jól boldogul a földi létben, egy elektromos BMW iX-et ajándékoz Zeusznak, hogy újra magára találjon.

Arnold Schwarzenegger érdekes módon még nem volt görög isten, csak félisten a Herkules New Yorkban című 1970-es filmben, amely az első filmje is volt egyben. Még érdekesebb, hogy Salma Hayek sem játszott sosem görög istennőt, és ezt a kihagyott lehetőséget sajnos csak ezzel a rövid klippel pótolta.

Ez is érdekelhet:

Nem hiszed el, de ez a hosszú hajú vagány fickó a 75 éves Eugene Levy

Jim papája az Amerikai pitéből akciósztár lett a Nissan reklámjában.

Kezdhetjük átírni a fejünkben, mit jelent az, hogy BMW! – iX xDrive40-teszt

A BMW iX nem tökéletes, de annyira hangulatos és különleges, hogy nagyon bele lehet szeretni. Pont, mint a hagyományos BMW-kbe, csak teljesen másképp.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Itt egy videó arról, hogy a spagetti Will Smith-t zabál

Vonóval csap a húrok közé a Quimby