A város egyetlen dunai strandján ehetsz-ihatsz, és egy sereg vízi sportot meg vízparti játékot kipróbálhatsz.

Májusban már amúgy is nyár volt, júniustól meg már pláne az lesz, amit részben az időjárásból tudunk, részben pedig onnan, hogy elsején megnyit a SHO Beach a Kopaszi-gáton, a BudaParton.

Mondhatni, ez Budapest Copacabanája, homokos stranddal, jó vízminőséggel, egy csomó szolgáltatással.

Túl azon, hogy fürödhetsz a Dunában, a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik, a strandolók biztonságát úszómester és vízimentő szolgálja, találsz kültéri zuhanyzót, napágyat, bérelhetsz vízi játékokat és járgányokat (SUP, waterbike), a gyep frissen nyírt, a gasztro kínálat változatos. Tollasozhatsz vagy kipróbálhatod az óriás jengát, az óriás marokkót és a KUBB-ot is.

A helyiek – értsd: budaparti és XI. kerületi lakosok – jelentős (50-70, illetve 25-30 százalékos) kedvezménnyel vehetnek belépőt, ráadásul a beugrók a gasztro egységekben levásárolható kupont is tartalmaznak. Tavaly, az első szezonjában háromezren keresték fel az SHO Beach-et, idén ennél többre számítanak, már csak azért is, mert ez lesz az első teljes, június 1-től tartó idénye.

(Fotók: BudaPart)

Ez is érdekelhet:

Ezért lesz a kedvenc helyed a Dunakanyar idén nyáron

Akik ott élnek, a világ egyik legszebb helyének tartják, nem is ok nélkül. Elmondjuk, miért lesz a Dunakanyar az új Balaton ezen a nyáron.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés