Snoop Doggot csak azért nem hagyta hidegen a fű legalizálása Kaliforniában, mert így már törvényesen is beszállhatott a dzsangabizniszbe. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy a nyitás előtt egy grammal sem szívott kevesebbet, mint utána.

És hogy mekkora biznisz Snoop belső köreiben nyelni a füstöt, azt maga a repper árulta el két éve Howard Stern showjában, amikor Seth Rogennel ült le a világhírű DJ-vel mindenféléről dumálni. Rogen elkotyogta, hogy a sztár személyi cigitekerőt foglalkoztat, amit amaz nem is tagadott.

Nincs időm rá bazmeg!

Amit simán el is tudunk hinni neki, hiszen véreres szemekkel, kiszáradt szájjal tutira nem lehet könnyű betekerni egy trombitát. Az ő szavaival folytatjuk:

Időzítés! Annak az anyabaszónak kifogástalan az időzítése. Ez a M-U-N-K-Á-J-A! Az önéletrajzában ez van a Mivel foglalkozol? résznél: Dekket tekerek. P.D.T., azaz Professzionális DekkTekerő! Ha jó vagy valamiben, amire nekem szükségem van, fel vagy véve!

Kedélyes csevej, némi szakmázással

Stern pedig akkor már nyilván megkérdezte, mennyit keres a P.D.T. ezzel az istenáldotta tehetségével, amire Snoop azonnal rávágta:

40 és 50 ezer dollár között fizetek neki egy évben.

Ez pedig olyan 15 millió forint körüli összeg, és nem vagyunk benne biztosak, hogy az illető a teljes fizetése után adózik.

Nos, ennyi pénzért te hány cigit tekernél be?

Ez is érdekelhet:

Snoop Dogg nyomott egy fergetegesen kínos videojátékos közvetítést

Végigkáromkodta az egészet, aztán otthagyta a gépet a francba, csak a kamerát felejtette el kikapcsolni.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában