Egy kolumbiai magazin 2015-ben megütötte a jackpotot: összehozott egy szexi ex-gerillát és az annak idején rá vadászó rendőrnőt egy közös meztelenkedésre.

A SoHo egyik, 2015-ben kiadott különkiadásának borítóján jött össze a látványos egymásra találás, melynek egyik főszereplője Ana Pacheco volt, aki korábban a rettegett FARC drogkartel egyik gerillájaként csinált nem túl szép dolgokat, a másik oldalról pedig Isabel Londono dobta le a textilt, aki a szervezet felszámolásáért felelős nyomozónőként kereste a kenyerét.

Az ex-gerilla
A nyomozónő

A fotózás idején már egyikük sem ezen a vonalon dolgozott, Pacheco páldául akkoriban már kokainos zsákok szállításának szervezése helyett modellként szedte össze a kosztpénzt. A fotózás célja egyébként az volt, hogy a kolumbiai békét propagálja, ami tényleg nagyon szép dolog.

Majdnem olyan szép, mint ez a két gyönyörű latina.

A melóra egyébként Londono állt rá nehezebben. Ahogy ő fogalmazott:

Először nagyon meglepődtem, amikor arra kértek, hogy egy kiugrott gerillával pózoljak alig valamiben, de tetszett az üzenet. Kolumbiában élünk, ahol az emberek hozzászoktak a sokkoló képekhez. Valami hasonlóan sokkoló kellett, hogy átmenjen az üzenet, és hogy megmutassuk, még itt is van mód a békére.

A borítót hagytuk a végére:

Annyira szép ez a történet, hogy nem tudunk betelni vele. Még több ilyet, ha kérhetnénk!

(Forrás: Daily Mail)

Ez is érdekelhet:

Szerinted kínos vagy sem a rendőrség első TikTok-videója?

Tényállás forog fenn: a Magyar Rendőrség is beszállt a TikTokba.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés