Kinek kell saját divatmárka vagy kozmetikai termékskála, ha valami sokkal sokkolóbbal is elő lehet állni?

 1. 10 / 10

  Lemmy – Motörheadphöne

  Előbb gondoltuk volna, hogy a Motörhead sajnos már csak egykori énekese valami jóvágású whiskeyt dob a piacra, mint azt, hogy fejhallgatóval kerül elő. A termék főleg a középtartományra koncentrál, ellentétben a Beats-szel, ami inkább a basszust tolja bele az ember füleibe hatalmas erőkkel. Európában már jó ideje kapható a füles. Kíváncsiak lettünk.

 2. 9 / 10

  Dexter (The Offspring) – Gringo Bandito chili szósz

  A The Offspring énekese piacra dobta saját csípős szószát, amelyet a punkhaverok, főleg a Pennywise zenészei nem átallottak az egekig magasztalni. A rajongók biztos örülnek neki, de állítólag tényleg nagyon rendben van a mexikói kajákhoz elengedhetetlen csúcsmű. Ez mondjuk meg is magyarázza, miért hízott el Dexter az utóbbi jó néhány évben. Azt azonban feltétlenül meg kell említenünk, hogy nem csak ő az egyetlen rockszakmából érkezett chiliszósz-császár, az Aerosmith gitárosa, Joe Perry is vállalkozott a nagy feladatra a Boneyard Brew nevezetű pokoli főzettel.

 3. 8 / 10

  Ron Jeremy – rum

  Mit is áruljon a bajszos pornópápa, ha nem rumot? Valamivel csak illene megkínálni a kolléganőket a forgatás után! De vajon ki iszik egyáltalán ilyesmit? A „Felnőtt RUM” névre hallgató termék nyilván gyerekeknek nem is lenne adható, de ahogy a Mestert ismerjük, csak női egyedeket kínál meg vele, hogy ittas állapotban kihasználhassa a felfokozott szexuális vágyat. Aztán foroghat a kamera...

 4. 7 / 10

  Danny DeVito – limoncello

  Vegyen egy üveggel DeVito limoncellójából! Állítólag nagyon finom. A citrom alakú címkét megkapargatva pedig belengi a teret a citromillat. Hát mi ez, ha nem tökéletes vétel? A színész prémiumterméke sajnos már nem kapható, be kell érnünk holmi mezei limoncellókkal, meg azzal a szörnyű hírrel, hogy DeVito visszatér az Ikrek 2-ben (Hármasikrek munkacímen fut) Schwarzenegger és Eddie Murphy oldalán.

 5. 6 / 10

  Santana – Carlos női cipő

  A latinos gitártémák császára gondolt egyet, és belevágott a női cipőbizniszbe. Még 2005-ben indult a buli, és amennyire rossz ötletnek tűnt, annyira lepődött meg mindenki az üzlet sikerességén. A Carlos a mai napig működik, nem is rosszul. Az idei kollekciót meg is lehet tekinteni a hivatalos oldalon.

 6. 5 / 10

  David Lynch – kávé

  Mit is akarhatnánk venni egy olyan embertől, akinek filmjei rettegésfaktorától nem tudtunk elaludni néhány napon keresztül? Attól az embertől, aki Dale Cooperrel annyi kávét itatott a Twin Peaksben, amennyi csak belé fért? Valami olyat, amitől nem tudunk aludni legalább néhány órán keresztül. Kávét. Organikusat. Akár koffeinmentes változatban is, szép, fekete dobozban, bármilyen kiszerelésben.

 7. 4 / 10

  Tico Torres (Bon Jovi) – babaruházat

  A Bon Jovi dobosa nem ám női fehérneművel vagy szexjátékokkal keresi a mellékest, hanem saját tervezésű babaruhákkal (és cumival), amelyeken meglátszik a rock’n’roll, a termékeken ugyanis többnyire koponyák és különböző feliratok találhatóak. Ha netalántán rocksztár lennél, akkor csak ebbe öltöztesd a kölyköt. Meghálálja. A Rock Star Baby (mi más lenne a cég neve) oldalán megtekinthető a kollekció.

 8. 3 / 10

  Sylvester Stallone – puding

  Sly megtalálta a piaci rést, amikor magas proteintartalmú pudingot dobott a piacra. Nem volt véletlen a termék nemléte, az akcióhős termékét ugyanis a jóisten sem akarta megvenni, talán húst kellett volna árulnia. De azt megtette már korábban a japánoknál, bár akkor csak az arcát adta egy reklámhoz.

 9. 2 / 10

  50 Cent – vitaminos víz

  Azok, akik először az egészségre gondolnak a rapper neve hallatán, valamit nagyon tudhatnak. A VitaminWater névre hallgató nedűtől rappelni ugyan nem fogsz megtanulni, de kellően hidratált leszel, és ezer évig fogsz élni, hacsak valaki le nem puffant a gettóban. Atomtámadás ellen sem véd.

 10. 1 / 10

  Steven Seagal – energiaital

  Legyél energikus, és rúgj le mindenkit, mint Seagal. De vajon az energiaital elfogyasztása után a színészi eszköztárunk is egy csupasz csigáéval fog vetekedni? A Lightning Bolt névre hallgató ital mindenesetre jó poén. Bár állítólag ihatatlan.
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés