Dwayne Johnson egy olyan ünnepi akció-vígjátékkal készül az idei karácsonyra The Red One címmel, melyet saját elmondása szerint olyan filmek ihlettek, mint Az élet csodaszép, a Harry Potter-széria, a Jumanji vagy a Hobbs & Shaw.

A sztár az alkotógárdát is ennek megfelelően gyűjtötte maga köré. A rendezői székben a Jumanji: A következő szint direktora, Jake Kasdan, a forgatókönyvet pedig Chris Morgan jegyzi, aki több Halálos iramban-filmen is dolgozott már, ez pedig nem annyira jó jel azoknak, akik nem vevők a túlzásokra. Télapó szerepében J.K. Simmons fog feszíteni, ezt szó szerint értve, hiszen a Szikla korábban már megmutatta, hogy az egyébként sem tutyimutyi színész komolyan kipattintotta magát a szerepre.

A 67 éves J.K. Simmons úgy kipattintotta magát, hogy azt még Dwayne Johnson sem hagyta szó nélkül

Már javában készül Dwayne Johnson karácsonyi akciófilmje, melyben Simmons egy igencsak kigyúrt Télapó bőrébe bújik majd.

Jó szokásához híven Johnson ennek a filmnek a hype-olásából is kiveszi a részét. Most egy olyan képet mutatott meg az Instagramján, melyen végre teljes életnagyságban láthatjuk Simmons Mikulását, aki a jelek szerint a karakter eddigi legtökösebb verziója lesz, a tavalyi karácsonyi akciófilmben látott címszereplőt, a Vérapót is ide értve.

A The Red One az ünnepi szezonban debütál majd az Amazon Prime Videón, és Johnson szerint meg fogja reformálni a karácsonyi filmek műfaját. Csak remélni merjük, hogy ezt nem úgy teszi majd, ahogyan a Black Adam is tette a DC filmes univerzumának erőviszonyaival, mert az végül nem annyira jött össze.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fura című film készült George Foremanről, és már itt is van az első teljes előzetese
További cikkeink a témában