Kriss Kyle profi BMX-es, aki állítólag tériszonnyal küszködik, ezért feszegeti mindig a határait a magasban. Három éve például egy helikopterről ugratott le a 321 méteres Burdzs al-Arab tetejére, ahol különböző trükköket mutatott be, most pedig még ezt is sikerült überelnie... nem is akárhogy!

Ezúttal ugyanis egy hőlégballon segítségével hatszáz méteres magasságba emelt pályán trükközött, az erről készült videót pedig nem tudjuk nyugodt lelkiismerettel ajánlani, ha te is rettegsz a magasságtól.

Kyle mutatványa ugyanis egészen szédítő, az egyik trükk során a BMX-szel a pálya szélére szerelt korláton állt meg, és ha ez nem sikerült volna neki, biztosan lezuhant volna. Épp emiatt az egész felvétel alatt egy húszkilós ejtőernyőt kellett cipelnie a hátán, ami egy kicsit megnehezítette a dolgát.

Maga az előkészítés sem volt sétagalopp, a pálya első, fából készült változata ugyanis 6,5 tonnát nyomott, amit nem tudtak volna felemelni, ezért az egészet újraépítették karbonszálas anyagból, ami már alig volt nehezebb, mint másfél tonna.

Kyle persze elmondta, hogy egész végig nagyon be volt tojva, de mi azt gyanítjuk, hogy ez az állítólagos tériszony már csak a show része, mintha a mutatvány enélkül nem lenne épp elég hajmeresztő.

Így vagy úgy, le a kalappal a srác előtt!

(forrás: Mirror)

Ez is érdekelhet:

Ufóról készült felvételt tett közzé egy kolumbiai modell

Egy magánrepülőgépen ülve készítette a rejtélyes felvételt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés