Múlt hétvégén néhány – feltehetőleg nem szomjas – hölgy valamin hajba kapott a texasi San Antonióban lévő Privat Social Club nevű szórakozóhely előtti parkolóban. Ebből aztán akkora balhé kerekedett, hogy az eseményekről készült videót azóta több millióan nézték meg a különböző közösségi oldalakon.

A Twitterre vasárnap került fel a videó, melyen az látható, hogy néhány bemindenezett, vérszemet kapott nő valami elképesztő lendülettel csépeli egymást, és hiába az őket csitítani próbáló nézelődők hada, látszik, hogy az eset főszereplőinél csúnyán leszállt a vörös köd.

A szekusok sem nagyon tudják az ellenőrzésük alá vonni az eseményeket, egészen addig, míg az egyikük úgy földhöz vágja a balhé egyik résztvevőjét, hogy azt mindennemű túlzás nélkül még nézni is fáj. Mutatjuk a felvételt, melynek megtekintéséhez tényleg érdemes egy kicsit felszívnod magad.

Nagyon csúnyán néz ki a dolog, de a sztori utóéletéről érdemes tudni, hogy mire a rendőrség kiért a helyszínre, a balhé egyetlen résztvevője sem volt már ott, és végül senki nem is tett feljelentést az ügyben.

Azt mondjuk egészen magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy a betonnal megkínált hölgynek egy darabig biztosan az oldalán kell aludnia.

(Forrás: New York Post)

Ez is érdekelhet:

Kis híján felgyújtott egy férfit egy szárítógép Spanyolországban

Egy térfigyelő kamera rögzítette a hátborzongató esetet.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában