A CinemaCon nevű expón a 20th Century Fox közzétette a Shane Black rendezésében készülő The Predator hivatalos szinopszisát, melyből kiderült, hogy a film emberi szereplőinek rendesen fel kell kötniük a gatyát.

Korábban már írtunk erről a moziról, amikor a rendező közzétette az első képet a főszereplőkről, és már akkor is nagyon lelkesek voltunk, hiszen Black nem arról híres, hogy moslék filmeket ad ki a kezei közül.

A szereplők a rendezővel

A lényeg, hogy a The Predator nem rebootolja a sorozatot, csak simán eltekint a kínos Alien vs. Predator-filmektől (Antal Nimród Ragadozók-jától szintúgy), és az első két mozi folytatásaként gördíti tovább a sztorit.

Ezúttal egy amerikai kisvárosba érkeznek a ragadozók, akik – és itt jön a lényeg –

a korábbinál sokkal erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mivel sikerült nekik más fajok génkészletével felturbózniuk a saját DNS-üket.

A 2.0-ás verziószámú predatorokkal egy csapat veterán katona veszi fel a harcot, köztük olyan arcokkal, mint Thomas Jane (Háborgó mélység), Trevante Rhodes (Holdfény), Sterling K. Brown (American Crime Story), Boyd Holbrook (Narcos), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis), és Keegan-Michael Key.

Nagyon nagy reményekkel várjuk ezt a filmet.

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója