De hogy érdekel-e ez bárkit is, miután Schwarzeneggernek köze sincs hozzá, jó kérdés.

A '96-os Eraser nem volt Arnie legjobbjai közül való, néhol kifejezetten nevetséges, de azért "szódával elmegy" akciófilm volt, ami lehet, hogy nem a szívünk csücske, de azért a mozipénztáraknál elég jól muzsikált. A Warner valamiért 25 évvel később akarja feltámasztani a film világát, méghozzá Eraser: Reborn címmel, és ebben nem is az az érdekes, hogy így döntöttek, hanem az, hogy a filmet le is forgatták a nyáron titokban.

Sok jóra ne számítson senki, a rendező ugyanis az a John Pogue, aki többek között a Háborgó mélység 3-at (igen, 3-at) hozta össze, a főszerepben pedig állítólag az a Dominic Sherwood lövöldözhet két indokolatlanul nagy fegyvert a kezében tartva, akit többek között a Penny Dreadful: City of Angelsből és a Shadowhuntersből ismerhetünk.

A Deadline értesülései szerint a film egy bizonyos Mason Pollardról szól majd, aki nagyon ért ahhoz, hogyan töröljön el a föld felszínéről úgy embereket, mintha azok sosem léteztek volna. A vicces az egészben, hogy a mozi bár warneres, nem az HBO Maxon debütál, de valamikor 2022 őszén valahol biztosan meg lehet nézni majd. Már ha lesz ember, aki ezt egyáltalán látni akarja.

Addig is nézzük meg újra a '96-os eredeti egyik legnevetségesebb jelenetét, amiben Schwarzenegger megküzd egy repülővel. Még most is üt.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában