2001-ben valahogy túlélte a világ Rob Schneider agymenését. Másodjára nem biztos, hogy sikerül.

A Tök állat egy rendőrről szólt, aki súlyos balesetet szenved, ezért egy őrült tudós különböző állatok szerveinek felhasználásával összeférceli, melynek hatására hősünk megkapja a belé varrt állatok egyes tulajdonságait is. Ez aztán a herenyaldosástól kezdve egy rakás ízléstelen poént eredményezett, meg az év egyik legrosszabb filmjét.

Nem is gondoltuk, hogy bárki fantáziát láthat a folytatásban, de Rob Schneider és felesége, írótársa, Jamie Lissow úgy gondolhatta, hogy a pandémia után lassan erősödő filmiparnak éppen a Tök állat folytatására lehet szüksége, ugyanis megírták a szkriptet, melyben az első rész immár nyugdíjas hőse ismét életveszélyes balesetet szenved, a doki pedig újabb állati szervekkel turbózza fel, hiszen egyszer ez már gyönyörűen működött.

Jövő év elején már meg is kezdődik a film forgatása. Egyetlen vigaszunk van, mégpedig az, hogy az alkotás nemigen fog a mozikba kerülni, ugyanis a gyártást a Tubi nevű streamingszolgáltató rendelte meg. Ez persze még nem garancia semmire, hiszen a Tubi dönthet úgy, hogy ezt az alkotást megfuttatja a filmszínházakban is, de mi mindannyiunk érdekében szurkolunk, hogy ez ne így legyen.

Ha téged érdekel a második felvonás, neked is jobb lesz az otthonod kényelmében megnézni, akinek pedig megadatott némi jó ízlés, azzal nem fognak szembejönni a Tök állat 2. poszterei az utcán.

(forrás: Deadline)

Ez is érdekelhet:

Készül az Amerikai pite folytatása

Még mindig van szufla a 23 éves franchise-ban.

És ezt olvastad már?
Úgyse kaptok el minket kutyák! – üzenték a rendőröknek, másnap már rájuk is rúgták az ajtót