Beszédhibásak, szörnyű szövegeket kell olvasniuk, de leveszik a melltartójukat a Pro4 új arcai/mellei.

Nyilván nem a magaskultúra felé nyitás motiválta a TV2 segédcsatornáját, a Pro4-et, amikor a jól bevált nemzetközi példát követve elkészítették saját meztelennős időjárás-jelentésüket. A késő esti műsorsáv már régen nem a Vers mindenkinek-ről szól, az infotainment, vagyis tájékoztató és szórakoztató műsoroké a jövő, vagy legalább a jelen. Egy ilyen műsorszám ráadásul könnyen és olcsón előállítható, tulajdonképpen csak egy mellekkel rendelkező, beszélni tudó nő kell hozzá.

A Pro4 új sztárjai sajnos nem tudták maradéktalanul teljesíteni a kételemű feltételrendszert: Dósa Kinga jóval több dz hangot alkalmaz annál, mint amennyi a magyar nyelvben létezik, Mészáros Dóra (18 pluszos nevén Dorothy Black) D. Nagy Lajostól tanult meg beszélni, Sáfrány Emese (pornómódban Aleska Diamond) pedig simán csak irritálóan mesterkélt.

A Bors-nak adott egymondatos körinterjúban Dóra-Dorothy elmondta, hogy az emberek nagy részének kifejezetten tetszik, hogy pösze (és megjegyezte, hogy a munka nem könnyű, hiszen egyszerre kell kamerába beszélni és vetkőzni), ezért ne is ragadjunk le logopédiai kérdéseknél. A Kárpát-medence fölé húzódó felhőréteg még úgy sem túl izgató, ha közben valaki kikapcsolja a melltartóját, ezért olyan színes információkkal dobják fel a műsorszámot, mint hogy miképp nézett ki Mészáros Dóra felkeléskor, hogy a hollandok a hideg tengerben fürödtek, Új-Zélandon viszont 18 fok volt, ami csak annyiban érdekes a magyarok számára, hogy mindegyiket tréfásan össze lehet kötni a vetkőzés-öltözés témakörével – nem sok jót sejtet egy napira tervezett műsorszámnál, hogy ez már másodszorra is elképesztően erőltetett.

Valószínűleg a pornófilmes múlt magyarázza a garázshátteret, a különbség viszont jelentős, mert itt a szerelőfiú nem teszi rögtön magáévá a mellette vetkőző nőt, inkább egy régi autó motorházába bújva rázkódik, bár ennek az is lehet az oka, hogy ezt egy vetített háttéren teszi, nem az aktuális időjóstól fél méterre. Kellemetlen, mondhatnánk, de akkor nem tudnánk megfelelő jelzőt találni arra, amikor a hölgyek színészkedni próbálnak.

A csöcsöket tehát megkaptuk, de a pajzánnak és poénosnak szánt szövegeken túl semmi plusszal nem készültek az alkotók – hamarosan kiderül, elég-e ennyi is a Topless időjárás-jelentés sikeréhez, vagy újabb kreatív megoldásra lesz szükség. Akkor majd letolják a bugyit is.

Tovább:
A Player felnőtteknek szóló tartalmaihoz
A legfrissebb cikkekhez
A sale-szezon legjobb darabjaihoz

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában