Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megvan a folyton kanos bűzösborz a Bolondos dallamok-rajzfilmekből? Lehet, hogy nem tudtad, hiszen ezeket egy mostanában harmincas férfi jobbára az angol nyelvű Cartoon Networkön vagy a német Pro7-en láthatta, de a karaktert Pepe Le Pew-nek, a magyar keresztségben Pepe lö Picinek hívják.

A folyton szerelmes és szaporodhatnék borz az első Space Jamben is beköszönt, és egy ideig úgy volt, hogy a hamarosan érkező második részben is benne lesz, de ez végül nem fog összejönni.

Na de mégis mit gondoltál? Hogy egy olyan rendező, aki szerint Lola nyuszi túlszexualizált volt a '96-os első részben és ezért a másodikra alsó tagozatos nördöt csinált belőle, majd pont egy olyan figurát hagy benne a filmjében, akinek ez a lenti volt a signature move-ja?

Diszkrét közeledés, mint olyan

Pepével egyébként leforgattak egy jelenetet, melyben egy lányka lekever neki egy büdös nagy pofont, amiért az nem hagyja békén, és még LeBron James is kioktatta volna, hogy nem fogdoshat másokat konszenzus nélkül. Így a megjelenésére simán felfért volna a PC-bélyegző, de a rendezőcsere után érkező Malcolm D. Lee úgy döntött, hogy egy szexuális zaklatónak semmilyen formában nincs helye a filmjében.

Még akkor sem, ha ezzel igen nagy szívfájdalmat okozott a jelenet női főszereplőjének, annak a színésznőnek, aki az emlegetett büdös nagy pofont lekeverte Pepének.

Ő a gyönyörű Greice Santo, aki a menedzserén keresztül kiadott közleményében tudatta a közönséggel, hogy nagyon csalódott, amiért kivágták az ominózus jelenetet, különösen, mert korábban ő is volt már szexuális zaklatás áldozata, és ez egyfajta elégtétel lett volna neki.

Greice Santo

Nos, hiába röhögtünk mi harminc éve a nyomulós borz szerencsétlenkedésein, úgy tűnik, hogy a folyton kangörcsben vergődő Pepe ma már negatív példaként sem vállalható vendégszereplő.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.