Japán imádja az amerikai sztárokat. Ők pedig még mindig szeretnek komplett hülyét csinálni magukból a reklámjaikban. Újabb 10 versenyző következik!

Charles Bronson

Parfümreklám a ’70-es évekből, ahol a japánok minden amerikai klisét elkövetnek, amit lehet, de nem is ez a baj. Az már sokkal inkább szemet szúr, amikor Bronson félmeztelenre vetkőzik, magára locsol ötliternyi parfümöt, és miért is ne tenné, hiszen most ért haza büdösen egy jól menő bárból, ahol egyedül volt. Majd rituálisan lelövi magát néhányszor. Aki érti, oldja meg…

Edward Furlong

Ez a remekmű csakis egy Pest megye lakosságának megfelelő grafikus csapat munkája lehet, de akkor éppen pont nem ért rá senki. Ezek után már Schwarzenegger sem védené meg, lazán a motorjára ültetné, majd amikor a Terminátor 2-ben jön az a bizonyos kamion, átadná az ellenségnek szabad felhasználásra.

Quentin Tarantino

Azt tudjuk, hogy Tarantinónak van viccesebb oldala is, de azt csak kevesen, hogy nem is annyira régen, 2009-ben még egy mobilcéget reklámozott, beszélő kutyával, zenélő kutya-hangszóróval, mérges terhes feleségnek látszó tárggyal, és olyan színészi játékkal, amitől átértékeled a teljes Tarantino életművet.

Jean-Claude Van Damme

Álmos vagy? Nem használ a kezedben felrobbanó bomba? Nem használ a rád aggatott több száz csipesz? Egyébként is, ki vagy te? Van Damme? Akkor nyomj be egy brakku-brakku rágót, és rúgj le bárkit pörgőből.

Ben Stiller

Több mint kínos reklám Stillertől, akinek a mosolya sosem természetes, de amíg csörög a kassza, addig nem lehet baj. Mindenki örül, mindenki boldog, még az amerikai focicsapat is, ami annak fényében nem meglepő, hogy csajok és sör is van a pályán.

Leonardo DiCaprio

„Olyan, mint egy repülő! Ez egy csoda!” – ezek a mondatok hagyják el a tejfelesszájú DiCaprio ajkait, puszit kap egy japán lánytól, az aznap esti numera tehát máris garantált. Leo úgy vezeti az autót, mintha épp most kapta volna az apjától érettségire, és el is indult volna egy japán bordélyba, hogy kellőképpen ünnepelje meg a színjeles bizonyítványát.

Dennis Hopper

Aki ezt a reklámot kitalálta, az egyszerre volt rajta mondjuk a füvön és a hajós rumon is, Hopper ugyanis meg akarja mutatni benne filmje rendezőjének féltett kincsét, a gumikacsáját. Igen, a gumikacsáját.

Cindy Crawford

A hölgy valamiféle fantasy környezetben, valamiféle fantasy kosztümben, valamiféle koreográfiára kardozik letűnt korok rockzenéire. Aztán megjelenik egy cukinak szánt lény, hogy teljes legyen a fejünkben a zavar. Olyan vízió ez, mint mikor Kenny a South Parkban macsakapisitől áll be.

Brad Pitt

Nézd a s*ggem, mennyire jó! A reklám nem cifrázza túl, Brad Pitt hátsó felét mutogatja motoron, elhangzik egy hatalmas „nááááájsz” is a biztonság kedvéért, azt mindenki megérti, és ugye mindannyian levontuk a tanulságot: ha felvesszük a terméket, pont olyan hátsó felünk lesz, mint Brad Pittnek. Motorunk, kultfilmjeink, saját bejáratú Angelina Jolie-nk és tehetségünk nem, de annyi baj legyen!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában