Alig várjuk, hogy megint lehessen utazgatni, de az is biztos, hogy Ausztráliába nemigen fogunk repjegyet váltani. Itt egy újabb gyönyörű sztori a kenguruk hazájából, amitől azonnal a lángszóróért akarsz majd nyúlni.

Karácsony első napjának estéjén történt, hogy egy háromgyerekes anyuka megállt tankolni Adelaide mellett, amikor azt vette észre, hogy egy hatalmas vadászpók integet feléje az autó műszerfalának az anyósülés felőli végén.

Ha téged is megvert a sors egy kis arachnofóbiával, akkor tudd, nem vagy egyedül, és valószínűleg az anyuka helyében te is taxival mentél volna haza, az autó meg ott rohadjon el a benzinkúton. Nos, hősnőnk nem hiába ausztrál, ettől a látványtól nem esett kétségbe, és valahogy sikerült jobblétre szenderítenie a potyautast, majd hazament pihenni a gyerekeihez.

Ha azt hiszed, hogy ez már a happy end, akkor szólunk, hogy még csak most jön a bonyodalom. Karácsony után ugyanis épp 100 km/h-s sebességgel közlekedett a géppel, amikor a műszerfal mögül elkezdtek kiomlani a nem rég kitakarított vadászpók kedves kis porontyai. Erről szerencsére nem készült videó, így nem kell napokig rémálmokkal küszködnünk. Az anyukának valószínűleg elég volt a kocsit az úton tartania, amikor észrevette, hogy mi a szitu.

Aztán másnap reggelre ez a látvány fogadta:

Kiderült, hogy a kilapított pókocska fészket rakott valahol a műszerfal mögött, a gyerekek pedig elkezdték belakni új otthonukat. Igen, mi is ugyanarra gondolunk, amire te...

Ez viszont még mindig Ausztrália, ahol az ember nem hagyhatja magát traumatizálni, valahányszor pókok özönlik el az életterét. A sztori főhősnője egyszerűen bent hagyott éjszakára egy rovarirtó párologtatót a kocsiban, majd fogta magát és akkurátusan felporszívózta az összes döglött ízeltlábút.

Ha minket kérdezel, az autót ezután tutira elvittük volna egy kereskedésbe, de ismét leírjuk, ez a történet Ausztráliában történt, ahol azért nem annyira ritkán lát az ember öklömnyi méretű pókokat.

És ha már itt tartunk, van számodra egy rossz hírünk:

{https://player.hu/kult/napunk/magyarorszag-madarpokja/}

(via, a főkép csak illusztráció)

És ezt olvastad már?
Az új Predator-mozi első kedvcsinálójában egy ragadozó és egy indián megy egymásnak