A Netflix teljesen le akarja uralni a nappalinkat. A streamingszolgáltató most átnyergelt a gémingre, videojátékos szegmense pedig egyből több mint 190 országban vált a mai napon elérhetővé, köztük Magyarországon is.

Ezután tehát már nemcsak filmeket és sorozatokat lehet nyüstölni a Netflix felületén, de játékokat is, bár a nyitó kínálat meglehetősen szegényes. Összesen öt cím elérhető a szolgáltatásban, melyek ráadásul egy igazi gémert nem is tüzelnek fel túlságosan.

Mivel ugye saját spájzból a legegyszerűbb gazdálkodni, a Stranger Things kétszer is felbukkan a kínálatban:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Shooting Hoops.

További kellemetlen megkötés, hogy a Netflix Games egyelőre csak androidos okoseszközökön használható, az iOS-es kiterjesztésre egy kicsit még várni kell, ráadásul a telepítés is eléggé macerás.


A felhasználónak a Play Aruházból kell letöltenie a játékot, mely indításkor bekérdez a Netflix felületére, és amennyiben rendelkezünk előfizetéssel, további költségek nélkül kezdhetjük a játékot.

Ez így egyelőre tehát még inkább tűnik próbaüzemnek, mint kiforrott koncepciónak, de a Netflix rohamos fejlődést ígér az elérhető játékok számában és a felhasználói élményben egyaránt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés