Michelle Manhart egy georgiai kampuszon nyomott le rögtönzött pankrációt a rend éber őreivel.

Mielőtt megnézed a kínos képsorokat, vess még egy pillantást Michelle-re, akit 2008-ban azért vágtak ki a légierőtől, mert megmutatta a nyuszis magazinnak, honnan nőttek ki a lábai.

Itt pedig egy kéziágyúval a kezében szuggerálja a férfiasságodat.

Szóval abban tulajdonképpen akár meg is egyezhetünk, hogy a hölgy bizony nem egy rossz portéka, múlt hét pénteken mégis sikerült neki méltatlan helyzetben találnia magát.

Történt ugyanis, hogy a Valdosta-i Állami Egyetem kampuszán afroamerikai diákok egy csoportja úgy gondolta, hogy a faji megkülönböztetés elleni tiltakozás legjobb módja az lesz, ha az egyetem főépülete előtt megtaposnak egy amerikai zászlót. Manhart ezt nem tudta tétlenül nézni, ezért komótosan odasétált, felvette a zászlót a földről és elindult vele a kijárat felé. A kiérkező közegek ekkor állították meg, és mivel a zászló a tiltakozók tulajdona, melynek elemelése lopásnak minősül, ezért felszólították annak visszaszolgáltatására.

Michelle ennek nagyon nem akart eleget tenni és ebből lett végül a birkózás, amit alant nézhetsz meg.

https://www.youtube.com/watch?t=205&v=3so9qc0xUtk

Azt láthatod, hogy a hölgy rendesen megdolgoztatta a rend éber őreit. Az eset megítélése egyébként meglehetősen ellentmondásos. A jog szerint Michelle egy jogszerű rendőri intézkedésnek szegült ellen, a közvélemény azonban érezhetően mellé állt, miután a sztori kikerült a világhálóra.

(via Huffington Post)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában