Yanet Garcia meteorológusból lett popkulturális ikon, és ezt kizárólag annak köszönheti, hogy egészen elképesztő alakja van, a mosolyától pedig még egy szerzetest is elkapna a kangörcs.

A hölgy annyira csinos, hogy ő lett a képernyőn váratlanul megjelenő bombanő iskolapéldája. Tudod, amikor egyszerű időjárás-jelentést vársz, aztán olyat látsz, hogy fel kell mosni a padlóról. Nem csoda, hogy ez a jelenet animgif formájában a mai napig ultranépszerű:

Garcia kisasszony egy idő után leszerelt a csatornától, és Insta-modellként folytatta pályafutását. Közben a főszereplője lehetett egy igen meredek sztorinak, amikor a profi gémer pasija azért hagyta ott, mert a Call of Duty mellett nem jutott ideje a kapcsolatra.

Szóval történtek a dolgok Yanet háza táján. Az Instagramja egyébként annyira látványos, hogy gyakorlatilag havonta lehetne jelentkezni egy-egy újabb cikkel, csokorba gyüjtve néhány képet, melyeket gyengébb idegzetű férfitársainknak csak szívgyógyszer elérhető közelségben tartása mellett szabadna megnézniük.

Yanet bombanő, ezt már leírtuk sokszor, és nem akarjuk folyton magunkat ismételni, amit azonban a legutóbb kitett a netre, tényleg nem szabad szó nélkül hagyni.

Készítsd be az emlegetett pirulákat, mert ezt a videót nem lehet egyenletes pulzussal végignézni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia)

Szóval biztos jó érzés elérni az üdvözítő kill/death ratiót a Call of Dutyban, de mi lemarnánk a húst az arcunkról, ha az exünkről egy ilyen videó jönne szembe.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Gyűjtők kincse lesz a Legóból épült Szauron sötét tornya

A gyönyörű Trokán Nóra elragadóan kezelte félrecsúszó ruháját Cannes-ban

További cikkeink a témában