Telitalálat. Mindegyik.

A Boredpanda gyűjtötte össze az amúgy Twitteren indult posztolásfolyamot, amiben emberek a legtipikusabb mozis karakterkliséket gyűjtötték össze. Ezek a mi kedvenceink:

„Helló, egy alien vagyok egy filmből és el akarom foglalni a világot – azaz Amerikát, azon belül is New Yorkot.”

„Kriminológiai techzseni vagyok, aki egy szemcsés biztonságikamera-felvételen az áldozat gyűrűjének tükröződésében meglátja a gyilkost – mindezt úgy, hogy szaporán gépelek és sosem nyomok ENTER-t.”

„Matematikus vagyok egy filmben. Egész nap nincs más dolgom, minthogy rengeteg egyenletet írok megszállottan egy ablakra vagy egy táblára.”

„Egy számtech-kocka vagyok egy filmben. Bármilyen rendszerbe be tudok jutni úgy, hogy random billentyűket nyomok elképesztő gyorsasággal, majd azt kiáltom: BENT VAGYOK! Mindeközben zöld szövegek tükröződnek az arcomon és együtteses pólóban vagyok.”

„Kertvárosi háziasszony vagyok a gyerekeimmel. Minden reggel háromfogásos reggelit készítek, amiből a családom két falat palacsintát, egy falat szendvicset, két kanál müzlit és egy korty narancslevet fogyaszt, majd kiviharzanak az ajtón. Mit csinálok a maradékkal? Ki tudja.”

„Helló, egy terhes nő vagyok egy filmben. A magzatvizem a lehető legrosszabbkor folyik el és először tapasztalok fájást. Majd igen hamar életet adok egy három hónapos csecsemőnek, aki patyolattisztán születik és nincs köldökzsinórja.”

„Szia, én vagyok az Eiffel-torony egy filmben. Párizs összes ablakából és összes épületéből látszódom.”

„Én vagyok a fura gimis lány. Még sosem vettél észre, mert szemüveges vagyok és szorosan be van fonva a hajam. Egészen addig, amíg pár lány át nem alakít a szalagavatóra, amikor is leveszem a szemüvegem és kiengedem a hajam és meglátod az IGAZI szépségemet!”

„Egy random katonai radartechnikus vagyok egy filmben. Nem létezek egészen addig, amíg azt mondom: „Uram, ezt meg kellene néznie” majd sosem kerülök elő többé.”

„Egy bevásárlószatyor vagyok egy filmben. Papírból vagyok, fogantyú nélkül és mindig van bennem egy baguette.”

„Helló, én egy újságíró vagyok egy filmben. Egy cikket írok maximum egy héten, amiből kéthálós, saját gardróbszobás lakást tartok fent New Yorkban. Ó, és sosem jelentkezem melóra, a munka mindig hozzám jön.”

„Én bárki vagyok, aki taxit fog egy filmben. Mikor célhoz érünk, nem várom meg, mennyi lesz a fuvar, hanem előszedek valami random bankjegyeket, odaadom a sofőrnek és nem várok semmiféle visszajárót.”

„Én vagyok egy filmben a Golden Gate híd. Le leszek rombolva.”

„Hali, én vagyok az új helyettesítő tanár egy olyan osztálynál, ahol nevelhetetlenek a gyerekek, de én tudom, hogy amúgy jó gyerekek, akikkel nem törődtek eléggé. Ezután balhézok az iskolatanáccsal és a gyerekek csak ötösöket kezdenek el hozni és mind egyetemre mennek.”

„Kutató vagyok egy laborban. Rosszul fogom a pipettát és random belenézek egy-egy mikroszkópba, a teszteredmények pedig mindig egy percen belül teljesen készen kijönnek egy füstölgő csodagépből.”

„Én vagyok a tévé. Mikor bekapcsolnak, mindig a legjobb csatornán vagyok épp a legfontosabb hír legfontosabb pillanatában.”

„Egy srác vagyok egy filmben, aki randira hív egy lányt. A lány igent mond és mosolyogva elválunk úgy, hogy se helyet, se időpontot nem beszéltünk meg a randihoz.”

És végül engedtessék meg egy saját is:

„Helló, én Budapest vagyok egy filmben. Szinte sohasem alakítom magamat, hanem minden filmben Oroszországot játszom.”

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában