Ahogy tíz éve a Katák kobrázták be a Pepsi reklámját (tudod, a Szia, Kata vagyok, nincs még egy Pepsid? sor), úgy most szegény Zsuzsik is megkapják a magukét, hála Lakatos Márknak, aki ugyanolyan tehetséges stylistként mint énekesként – és ezt értsd, ahogyan szeretnéd. Íme Sickratman száma újratálalva, rengeteg sztárkörettel, rizsával és homárral.

Az Indexen megjelent cikkből kiderül, hogy "az egésszel azt akarják üzenni, hogy nyitottnak lenni nagyon fontos, és le kell számolni a fejünkben élő buta sztereotípiákkal". A kezdeményezés #JesuisZsuzsi néven is fut és több tucat híres embert rakott egybe.

Íme a gárda, habár tuti több mint a felét felismerted: Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Behnam Lotfi, Erdélyi Zsolt Superman, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Herczeg Zoltán, Hlatky-Schlichter Hubert, Kamau Makumi, Király Linda, Kiss Ádám, Kótai Mihály, Kovács Geri Gerrison, Lakatos Márk, Mautner Zsófi, Miskovits Marci, Nagy Ervin, Polgár Odett, Paizs Miklós Sickratman, Papp Gergő, Papp Szabi, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Simon Kornél, Stohl András, Sugár Bertalan, Takács Zoltán Jappán, Till Attila, Wossala Rozina. És: Angela Díva, Betty Blue, David Mountain, Szelle Marcell, Mattioner, Joci.

Értjük, hogy mindennek szivárványosnak kell ebben az évben lennie, de azért ez most idekívánkozik, csak a #DoubleStandards hatszínkék uszályán:

„Fekete vagyok és büszke.” - egy fekete.

„Ázsiai vagyok és büszke.” - egy ázsiai.

„Meleg vagyok és büszke.” - egy meleg.

„Fehér vagyok és büszke.” - egy rasszista.

Szóval értjük, hogy merről fúj a passzát – mit akar üzenni a szám és mit támogat, meg mi a vicc benne, viszont azért ez zeneileg elég zsábó. De erre már halljuk is a strófát: Nem tetszik a farba, Zsuzsi-e vagy?

Hát, ha nem tetszik a farba, akkor bizonyára.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés