Csütörtök este 11-kor Anthony Bourdain Parts Unknown című utazós műsora ment volna a CNN-en, csakhogy helyette egy jó kis kemény pornó várta az ország egyik legnépszerűbb televíziós csatornájára kattintó nézőt – legalábbis erről számoltak be az amerikai hírcsatornák. A nem mindennapi kalandban csak a bostoniak részesültek.

A CNN szerint a bakiért az RCN a felelős, amely Boston körzetében a CNN műsorait sugározza. A nézők elvileg ehhez hasonló jeleneteket láthattak:

Természetesen a közösségi oldalakat hamarosan ellepték az ezzel kapcsolatos bejegyzések, az RCN pedig – végső zavarában – a következővel próbálta lezárni az egészet:

„Amennyiben még mindig fennáll a csatornával a jelzett probléma, írjon a címünkre, hogy elkezdhessük otthonában a hibaelhárítást.”

Természetesen nem tud nem eszünkbe jutni a Jóbarátokból (Friends) Chandler és Joey, amikor kb. hasonlóan váratlanul – és ingyen – pornóhoz jutottak:

A The Verge szerint viszont nincs arra egyértelmű bizonyíték, hogy az egész valóban megtörtént, dacára annak, hogy a CNN valóban magyarázatot kért az RCN-től az egészre. (Ekkora online visszhang után ez mondjuk nem is csoda.)

Meglehet, hogy egy – azóta priváttá változott – @solikearose nevű Twitter-felhasználótól indult az egész mizéria, és lényegében ismét egy fake tartalomról van szó, amely bejárta a világsajtót. Szóval a történet még nehezen tekinthető lezártnak, és várjuk az újabb fejleményeket.

(forrás: Independent)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában