Ismét kiderült, hogy jó helyen, jó időben lenni: megfizethetetlen. Ettől a sztoritól egy kicsit elfogott minket a sárga irigység.

Viki Odintcova megvan? Ha megengedsz nekünk egy kis szubjektív értékítéletet, akkor annyit mondunk, hogy a csaj térdremegtetően dögös, de annyira, hogy szerintünk erőlködés nélkül beférne az Instagram tíz legjobb nője közé. Meg is mutatjuk, hogy magad tudd eldönteni, igazunk van-e.

Nem akarunk azonnal a mélyvízbe dobni, ezért egy visszafogottabb képpel kezdünk...

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés,

...most pedig mutatunk egy videót, ami néhány másodperc alatt lekergeti a vért a fejedből:

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés,

Nos, igen, Viki az a csaj, akit elnézegetve igen könnyű akut kisebbségi komplexust összeszedni. Az orosz modellt ráadásul 4,6 millió követővel konkrétan felveti a pénz, így annak az esélye, hogy egy átlagember meghívhassa egy kólára valamelyik mérsékeltebb árfekvésű belvárosi szórakozóhelyen, erősen a nullához konvergál.

Épp ezért kaptuk fel a fejünket, amikor Ákos azzal keresett meg minket, hogy neki bizony volt szerencséje összefutni a zsibbasztóan tökéletes génkészlettel megáldott hölgyeménnyel, mégpedig tőlünk nem is olyan messze, a sógoroknál.

A hét elején ugyanis Viki Odintcova néhány barátnőjével együtt Ausztriában nyomta a kacsaszájat a csapat hivatalos fotósának, Alexander Mavrinnak. Mivel egy ilyen csajokból álló kompániának hamar híre megy, a szállodájuk közelében dolgozó Ákosnak is a fülébe jutott, hogy higanysűrűségű szexiség tényállása forog fenn a szomszédban. A barátnőjével és egy haverjával át is ruccantak meló után a hotelbe, hátha sikerül lőni egy közös képet valamelyik főállású jónővel, de sajnos a hadművelet eredmény nélküli visszavonulással zárult.

Később aztán Viki egyik barátnője, a szintén nem kispályás idomokkal felszerelkezett Irina Dreyt egy Insta-sztoriban segítséget kért a követőitől. Az történt ugyanis, hogy szegények kifogytak az Instax kamerába való filmekből, ezért Irina feldobta, hogy ha valaki kisegítené őket, annak nagyon tudnának örülni.

Megmutatjuk Irinát is, ha nem haragszol.

Irina Dreyt (@irina_dreyt) által megosztott bejegyzés,

Szóval nem túlzás kijelenteni, hogy egy ilyen társaságot nem lehet utolsó élmény örülni látni, Ákos pedig le is csapott a kínálkozó lehetőségre. Írt Irinának, hogy mivel kerek három kilométerre lakik a hotelüktől, másnap reggel szívesen benéz egy maroknyi filmmel, amit előre meg is köszöntek neki szépen.

Másnap reggel a recepcióról egyenesen Vikiék szobájába irányították Ákosunkat, akinek a fent illusztrált Irina nyitott ajtót. Bármennyire is szeretnénk most azzal folytatni, hogy "...és akkor Irina széttárta a köpenyét...", mint említettük, Ákosnak egyfelől barátnője van, másfelől pedig sajnos a szürke valóság csak a legritkább esetekben hajaz egy fantáziátlanul megírt pornófilmre.

A szobában a fotóson, Irinán, és egy másik lányon kívül ott volt Odintcova kisasszony is, akit most Ákosnak hála megnézhetsz Photoshop nélkül, egy szál túlméretezett pulóverben. (Kicsit túl vannak öltözve a lányok, de minimálisan vigasztalhat a tény, hogy a pulóver alatt valószínűleg nincs rajtuk semmi.)

ʀᴇʙʀɪᴄᴀ 📸 (@arebrica) által megosztott bejegyzés,

Ákos azt is elmesélte, hogy a lányok nagyon kedvesen fogadták. Megkérdezték, hol lakik, mivel foglalkozik, szóval egy olyan beszélgetést kell elképzelned, amibe akkor mész bele, ha egy liftbe szállsz be valakivel, akit valahonnan ismertél már korábban. Nem kezdték hát el boncolgatni a létezés paradoxonát, de Ákos szerint a lányok meglepően jó fejek voltak. Mielőtt áttértek volna az időjárás kitárgyalására, a teraszon ellőtték a fenti képet, aztán a lányok megköszönték a segítséget és itt a vége.

Kedves olvasónknak köszönjük a sztorit és a fotót! Így legalább bizonyítékot kaptunk arról, hogy hiába néz ki Viki úgy, mintha megrajzolták volna, nem csak egy speciális effekt, hanem létező hús-vér nő. Ezután egy kicsit erősebben fogjuk harapdálni az öklünket, miközben nézegetjük a képeit.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában