Nem minden rabosított ápolatlan, agyontetovált és ellenszenves. Ezek a lányok például simán elkövethetnének valami kisebb kihágást a sérelmünkre.

Na jó, az talán egy fokkal még jobb lenne, ha a románchoz semmi köze nem lenne az igazságszolgáltatásnak. A most következő lányok egytől-egyig összeütközésbe kerültek a törvénnyel, aminek nemcsak nálunk, hanem az USA-ban is gyanúsítotti kihallgatás és fényképezés, illetve ujjnyomatvétel az egyik velejárója.

Ezt hívják a köznyelvben rabosításnak, ami nem igazán pontos elnevezés, hiszen akit ilyen módon vesznek nyilvántartásba, nem lesz automatikusan rab, egészen egyszerűen csak dokumentálják, hogy az illető ellen eljárás indult.

Akiket persze narancssárgában látsz, azok nem úszták meg a kótert, de még ennek tudatában sem lehet elvitatni tőlük, hogy remekül néznek ki.

A hölgyek amerikaiak, és kábítószerrel visszaélés, bolti lopás, illetve ittas vezetés miatt kerültek a hatóságok látókörébe. Az egyetlen kivétel a felülről harmadik szőke hölgy, akit a volt vőlegénye jelentett fel azzal, hogy nagyobb értékben lopott el tőle ékszereket.

Erről később kiderült, hogy a csalódott és dühös ex hamisan vádaskodott, ami miatt végül róla is készült egy hasonló portré.

És ezt olvastad már?
Jim Carrey szívmelengetően gyogyós videóval köszöntötte magát hatvanadik születésnapján