A Pornhubnál dolgozó PR-osok vannak olyan jó fejek, és minden évben az arcunkba tolják, mennyire, és mire gerjedtünk az elmúlt 12 hónapban. Nos, idén van a statisztikában néhány nagyon fura dolog.

Ha valami, akkor a Pornhub egyébként tényleg felhatalmazva érezheti magát arra, hogy ilyen adatokkal zsonglőrködjön, az éves látogatottsága ugyanis valami egészen brutális.

2018-ban összesen 33,5 milliárd (!) látogatást regisztráltak, ami napi 92 milliót, azaz Kanada, Lengyelország és Ausztrália összevont lakosságát jelenti. Ez eddig csak egy brutális számadat, ami érdekes ugyan, de nem sokat mond el arról, miért is navigáltak ilyen sokszor az emberek a Pornhubra. Azt a következő grafikon fogja elmesélni, mely a legnépszerűbb keresőszavakat állítja toplistába.

Az nem annyira csoda, hogy a Donald Trumpot igen kínos helyzetbe hozó pornósztár, Stormy Daniels végzett az élen, de az már egy kicsit fura, hogy egy pornószájton a második legkeresettebb kifejezés egy népszerű videojáték címe. A kilencedik helyen pislogó Browsette is elég necces helyezés, ő ugyanis egy fiktív karakter a Super Mario mondakörből.

És ha már ennyire népszerűek lettek a videojátékok, a Pornhub azt is kilistázta, mely karakterekre kerestek rá a legtöbbször a népek. Íme:

Természetesen Bowsette van az élen, és a jelek szerint Lara Croft még mindig nagyon menő, illetve az Overwatch harcosaiban is látnak fantáziát az emberek.

A legkeresettebb celebek listájában nem igazán vannak nagy meglepetések. Ahogy a fentiekből kiderül, Stormy Daniels a legmenőbb közülük, de Kim Kardashian a szexvideója óta még mindig örökzöldnek számít.

Ha pedig ennyire menők lettek a videojátékos karakterek, azt is érdemes megnézni, mely mozis alakokra kerestek rá a legtöbbször idén.

Az is ad némi okot egy kis fejvakarásra, hogy vajon miért pont a Hihetetlen családra izgulnak a legjobban az emberek, az pedig főleg, hogy mégis, milyen eredményt vár valaki, amikor beírja Hulkot egy pornószájt keresősávjába.

Most pedig egy kis földrajz! A szexuális frusztráció országokra lebontva így néz ki világszinten:

Az USA toronymagasan vezet, de annyira, hogy a második helyezett Anglia a harmadát tudta csak produkálni az amcsik teljesítményének. (Na jó, az arányok miatt ez azért érthető.) Magyarország sehol nincs, a legnagyobb változást pedig tavaly óta Szíria hozta össze, amely 31 helyet lépett fölfelé.

A teljes kimutatásból az is kiderül, hogy a pornó még mindig elsősorban a férfiak műfaja, ugyanis a látogatóknak csak 29 %-a volt nő 2018-ban, ami 3 %-os növekedést jelent a tavalyi adatokhoz képest. A Pornhub látogatóinak átlagéletkora egyébként 35 és fél év.

A teljes statisztikát itt tudod csekkolni.

És ezt olvastad már?
Ott nem parkolhatsz! – A hét oltása és egyéb kellemetlenségek
További cikkeink a témában