Ha szombaton Las Vegasba sodorna a jósors, talán nézz be az Erotic History Museumba! A tervek szerint ugyanis az intézmény falai között június 2-án ezer ember esik majd egymásnak, ez pedig már maga a szextörténelem. Ha összejön.

A tömegszex lenne a Menage Life nevű szervezet Sin City 8 nevű rendezvényének csúcspontja. A heppening öt napig tart, és az érdeklődők egy rakás szexpartin, workshopon és egyéb szexi szexiségen vehetnek részt a nagy mutatvány előtt.

Az orgiát eredetileg az Embassy Suites nevű szállodában rendezték volna meg, de utólag a menedzsment inkább kifarolt a nagyipari üzekedés mögül. A hotel vezetősége közleményt adott ki, melyben elmondták, hogy sok szeretettel várják a buli résztvevőit, de csak vendégekként, az orbitális gangbanget lesznek szívesek máshol levezényelni.

Az egésznek egyébként valamiféle tudományos célt is be akar kamuzni az Erotic History Museum igazgatója, Dr. Victoria Hartmann, aki elmondása szerint az eseményen meg kívánja vizsgálni az orgiák dinamikáját, de mi tudjuk, hogy ez csak egy ócska ürügy a történelem legnagyobb szervezett szexpartijának megrendezésére.

Az érdeklődőknek természetesen regisztrálniuk kell, nem eshet csak úgy be az utcáról mindenféle jöttment, akinek éppen akkor állt vigyázzba a hancúrléc, és ez így is van rendjén. Meg aztán a rendezvény világrekord-kísérlet is egyben, szóval a számoknak egyébként is főszerep jut, még akkor is, ha a Guiness képviselői jó előre leszögezték, hogy nem hajlandóak elismerni a rekordot.

A szervezők a diszkrécióra is gondoltak, minden vendég maszkot kap a bejáratnál, vagy hozhatja a sajátját is, sőt, be is öltözhetnek a résztvevők, ha épp ahhoz van kedvük. A vendégszeretet netovábbja, hogy a helyszínen ingyen áll majd rendelkezésre óvszer, síkosító, papírtörlő és kézfertőtlenítő.

A legnagyobb hasonló bulira 2006-ban Japánban került sor, amikor egy pornófilm kedvéért egyszerre ötszázan estek egymásnak. Az amatőrök.

(via)

És ezt olvastad már?
Biztosan nem így kell siklóernyővel landolni, és egyéb tanulságok