Tupi Saravia egy tizenkettő egy tucat utazós jócsaj az Instagramon, és ezzel egyáltalán nem akarjuk bántani. A tények ugyanis makacs dolgok, ez pedig tény: Tupi pontosan ugyanolyan, mint a több száz másik lány, aki abból él nem is akárhogy, hogy különböző egzotikus helyeken pucsít és csücsörít, mintha nem lenne holnap.

Tupi képei (!) egyébként igen kellemesek a férfiszemnek. Mutatunk is párat, elvégre férfimagazin volnánk.

Szóval pont azt kapod tőle, ami elvárható egy lánytól, akinek pózaira közel 300 ezer követő kíváncsi nap mint nap.

Egy Matt Navarra nevű srác azonban kicsit tovább látott a melleknél és fura anomáliára bukkant Tupi képein. Felfedezte, hogy bizonyos felhők látszólag legalább annyira kíváncsiak a hölgyre, mint a követői, mivel makacsul követik őt mindenhová.

Így:

Vagyis Tupi nemcsak magát, de még a környezetét is szétphotoshoppolja, így megteremtve azt az álomvilágot, amire valószínűleg a legtöbb követője a teljes valóságként tekint. Nem újdonság, hogy az Instagramon mindenki átver mindenkit, de ennyire vicces bizonyítékát még soha nem láttuk ennek a szabálynak.

Tupi egyébként nem vonult fedezékbe, hanem a teljes beismerés mellett döntött, és az Instagramon elmondta, hogy igen, utólag valóban megbirizgálja a képeit. Még azt is elárulta, hogy a Quickshot nevű alkalmazást használja, de csak azért, hogy javítsa, ha valami baj van a fotóval (értsd: nem tökéletes, vagyis minimális valóságot is tartalmaz). Hozzátette, hogy szerinte ez egyáltalán nem nagy dolog.

Hát, biztos igaza van.

Ez is érdekelhet:

Te is hagyod, hogy az internet megnyomorítsa az életed?

Engedd el végre a digitális alteregód kezét, mert a végén tutira te jársz rosszul!

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában