Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A PornHub minden decemberben közzéteszi az aktuális évre visszatekintő statisztikáját, ami annyira mélyreható, hogy ha adatfetisiszta vagy, biztosan magadhoz nyúlsz tőle.

A szájtnak egyébként tényleg van mire verni a mellkasát, hiszen egy olyan oldalról beszélünk, mely 42 milliárd látogatást regisztrált idén, és melynek felhasználói összesen 209 gigabájtnyi adatot mozgatnak meg egyetlen másodperc alatt, ide értve a fel- és letöltéseket is.

Ez egy év alatt 6597 petabájtnyi adatot jelent, melynek érzékeltetéséhez elég annyit tudnod, hogy egy petábájt egymillió gigabájtot jelent, vagy még érzékletesebben:

Vagyis azt tényleg nem lehet elvitatni a PornHubtól, hogy iszonyatos mennyiségű adat birtokában van, így ha valakik, ők biztosan meg tudják mondani, mire izgul az internet népe. 2019-es statisztikájuk annyira alapos, hogy ha minden egyes pontja érdekel, jobban teszed, ha ide kattintva átnyálazod az egészet, mert mi csak a szerintünk legfontosabb megállapításokkal fogunk foglalkozni.

Például azzal, hogy 2019-ben a legtöbben az amatőr szóra kerestek rá, ami nagyjából érthető, nem úgy, mint a második legtöbbször keresett szó, az alien, melynek láttán mi el is gondolkodtunk, hogy valószínűleg nem elég elénk a szexuális fantáziánk.

Szexitájm!

... és hogy megdobjunk valami kevésbé rémisztő infóval, gyorsan meg is mutatjuk a legkeresettebb pornósztárt, Lana Rhoades kisasszonyt, aki a tavalyi helyezéséhez képest három helyet javítva került idén az élre.

Érdekesség, hogy Lana nemcsak a férfiak, de a nők körében is a legkeresettebb sztár. Csak mondjuk, hogy ha eddig nem voltál a hölgy pornóipari munkásságának rajongója, akkor most már ne nagyon vesd rá magad, Lana ugyanis időközben összegyűjtött majdnem hatmillió követőt az Instagramon, vagyis a jövőben feltehetőleg már csak hobbiszinten fog kamera előtt üzekedni.

A legtöbbet magasan az amerikaiak néznek pornót, ami az USA méreteit figyelembe véve teljesen érthető. Az európai országok közül a britek a legaktívabbak, ami pedig a szigetország klímáját nézve nem igazán okoz meglepetést, tekintettel arra, hogy náluk igen gyakran beköszönt a taknyos idő, amit ezek szerint a meleg szobában a legjobb kibekkelni egy kis alien-poresz társaságában. Mi, magyarok egyébként a fasorban sem vagyunk.

Egy hazánkra vonatkozó adatot azonban könnyedén le lehet olvasni a legnépszerűbb kategóriák világtérképes megjelenítéséről:

Nyugat-Európa legnagyobb része pedig az osztrákokkal kezdve az anális szexre megy a leginkább. Meg is mutatjuk:

Az éves statisztika egyébként annyira aprólékos, hogy a felhasználókat nemcsak az országuk, de a nemük, az életkoruk, és az általuk használt eszközök szerint is csoportosítja.

És ha már eszköz, akkor érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók közel 77 százaléka mobiltelefonnal a kezében hódol a pornónak, közülük pedig nagyjából 53 százalék iPhone-felhasználó, ami már csak azért is meglepő, mert a világ mobilozóinak 76 százaléka Androidot használ. Ezzel az infóval egészen nyugodtan égetheted kicsit az iPhone-os ismerőseidet.

Azzal pedig a PlayStationös havernak vághatsz oda egyet, hogy az asztali konzolokon keresztül az oldalra látogató felhasználók majdnem 61 százaléka a Sony valamelyik játékgépét használja.

Az utóbbin mondjuk annyira nem is csodálkozunk.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.