Élethosszig tartó ingyenburgerre csábít egy melbourne-i hamburgerbár.

Mutatunk egy béna tetkót, ami hiába ciki, megéri viselni. Ezt itt ni:

Itt van még egy:

 

A Melbourne déli részén található Cafe 51 nevű hamburgerbár olyan magasra adta fel a labdát, amit egy valamire való szétvarrt hipszternek mindenképp le kell ütnie. Nem tudni, hogy itt a háttérben egy  árukapcsolás bujkál és a hambit ábrázoló tetkók ára hamarosan az egekbe szökik-e, de az biztos, hogy olyasmit ígér, amit más előtte még nem tett: ha magadra varratod a kedvenc hamburger kombinációdat a Cafe 51 kínálatából, amíg világ a világ, ingyen eheted náluk a tetovált burgert. A dolog nem bonyolult: életnagyságú legyen a tetkó és azonosíthatóan a Cafe 51 egyik burgerét ábrázolja. Ezzel mindhalálig (vagy az étterem csődjéig) naponta egyszer megeheted a bőrödön megmintázott kedvencedet.

Eddig ketten teljesítették, és köszönik, jóllakottan sétálgatnak. Idő kérdése ugyan, hogy meddig tudja az ember ugyanazt a szendvicset az arcába tolni napról napra, és hogy egy ilyen reklámfelület mennyi plusz vendéget jelent napi szinten, de hogy bombasztikus marketing skillekkel bírt a kitalálója az tuti, hiszen a híre még hozzánk is eljutott.

Egyébként, ha azt hiszed, ez a legnagyobb ökörség, amire az örökös ingyen hamburgerek szürreális melbourne-i labirintusaiban bolyongva bukkanhatsz, hát szólunk, hogy nem. A szintén helyi, Mr Burger étterem idén júniusban próbálkozott már az élethosszig tartó hamburgerjárandóság ördögi tervével. Azoknak a fanatikusoknak ígérte, akik a vezetéknevüket Burger-re cserélik le, de  az helyi önkormányzat anyakönyvi hivatala elkaszálta a próbálkozást, mondván, hogy nem igazán összeegyeztethető a névváltoztatási procedúra szellemiségével. A hülyeségnek azonban nehéz gátat szabni, a Cafe 51 kihívását már nem lehet hatósági szinten leszabályozni.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból