Tegnap Hawaii lakossága 18 percig várta, hogy Észak-Korea eltörölje őket a Föld színéről
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van valami, ami még az anyósodtól kapott "Nálatok töltöm a hétvégét"-től is keményebb, és ezt Hawaii lakossága tegnap óta nagyon jól tudja. A mindent vivő SMS-frász így szól: "Hawaii-t hamarosan rakétatalálat éri. Azonnal keressenek menedéket! Ez nem gyakorlat."

Helyi idő szerint szombat reggel tíz óra körül ez az üzenet ébresztette a későn kelőket az USA Észak-Koreához legközelebbi államában. Azt szerintünk mondanunk sem kell, hogy akinek van mobiltelefonja, annak azonnal tele lett a gatyája, és bebújt az asztal alá/elbúcsúzott a szeretteitől/pattintott egy sört, ha már úgyis mindenki meghal (vérmérséklettől függően).

Az üzenet hatalmas pánikot okozott a lakosság körében, majd 18 perc múlva az illetékes hatóság (Hawaii Emergency Management Agency) a következőt tette közzé a Twitteren:


azaz nem kell beszarni, nincs rakétafenyegetés. Erről persze nem küldtek SMS-t, szóval nagyon sokan csak jelentős késéssel szereztek tudomást arról, hogy vaklárma van folyamatban, és egészen addig az asztal alatt itták a sört, míg valaki nem szólt nekik erről.

Később Hawaii kormányzója elmondta, hogy az egész anomáliát az okozta, hogy valaki műszakváltás során rossz gombot nyomott meg, ami annyira hülyén hangzik, hogy a sztorinak simán egy vígjátékban lenne a helye.

Kim Dzsongun büszke lehet magára, amiért ennyire beszartak tőle úgy, hogy igazából ehhez semmit nem kellett csinálnia.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.