IKEA-ból Stranger Things és Jóbarátok hálószoba? Yepp.

A nagyon vicces kampányt az Egyesült Arab Emírségek számára készítette az IKEA, amiben három nagyon-nagyon jellegzetes nappalit kreáltak csakis IKEA-bútorok felhasználásával: a Stranger Things, a Simpson család és a Jóbarátok nappalijait tolták meg. Persze a tökéletes vizuális végeredményhez bevetették a jól ismert 3D-s dizájner programjukat – de tény, ami tény, minden bútor IKEA és mindegyik szoba meg is vásárolható, ahogy az árcímkék is mutatják.

A projekt maga 2 hónapos előkészületet vett igénybe: eddig tartott a tökéletesen passzoló bútorokat megtalálni a saját katalógusból az alkotóknak.

„Az Ikea szorosan együtt dolgozott a Publicis Spain csapatával hónapokig a projekten Többszáz tárgyon és bútoron mentek végig, hogy megtalálják ezekhez az ikonikus szobákhoz a beleköthetetlen, tökéletes darabokat. Fantasztikus kollaboráció volt, bámulatos végeredménnyel. Egy igazi manifesztuma annak, amit az IKEA képvisel: egy olyan helyet, ahol bármilyen ötletedet megvalósíthatod, akár a legképtelenebbnek tűnőt is.”

-nyilatkozott Vinod Jayan, az Egyesült Arab Emírségek IKEA-vezetője.

A reklámügynökség nyilatkozata szerint a közép-európai régió több IKEA üzletében is ki fogják állítani a szobákat – alig várjuk, hogy nálunk is beléphessünk ezekbe a filmekbe!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában