Így lehet pazarul négy lakássá bontani egy budapesti nagy lakást

Szeretünk inspiráló hazai lakásokat mutatni, és ez a nap utcai ingatlan nagyon is az!

Amellett, hogy ingatlankezelőkként a Nyolcas.com fő profilja a bérlőkeresés és a bérbeadás utáni mindennemű folyamatos ügyintézés, nem egyszer keresték meg őket lakások bebútorozásával, modern enteriőrök kialakításával.
Ez az alig fél éve teljesen felújított és újonnan bútorozott Nap utcai lakásegyüttes az egyik ilyen munkájuk, melyre joggal lehetnek nagyon büszkék, és reméljük, hogy ti is inspirációt merítetek a felújítási folyamatból.

A projektről

Eredetileg egy 82 nm-es lakásból került négy, külön bejáratos stúdiólakás kialakításra a Corvin-negyed közelében, melyek teljes berendezésével bízta meg a céget a tulajdonos – valamint természetesen azzal is, hogy mind a négy lakásba találjanak bérlőket, így az ideális bérlő (fiatal, igényes, fizetőképes, jól szituált) igényei szerint kezdtek bele a munkálatokba és tervezték meg a beltéri dizájnt, a bútorokat és a kiegészítőket.

A dizájn

Az volt a cél, hogy megfizethető összegből teremtsenek prominens, exkluzív érzetű mini otthonokat, ezért a praktikalitásra és a megengedhető dizájnra helyezték a legnagyobb hangsúlyt. Amellett, hogy az összes bútort bevásárolták és összeszerelték, a lakás teljes gépparkját is ők biztosították; de ugyanígy ők tették bele azokat az elemeket is, melyektől egyedi, karakteres és személyes otthonná válik egy friss, még be nem lakott lakás. Így mindegyik lakás kapott egy-egy egyedi falszínt, valamint személyre szabott kiegészítőket is.

Kulisszatitkok

Nehéz elhinni, de négy lakás komplett kialakítását is meg lehet elképesztően gyorsan szervezni és kivitelezni, ha összeszokott csapat készíti: a Nyolcasosok rekordidő alatt elkészültek ezzel a négy stúdióval. Azonban arra ők sem számítottak, hogy még ennél is hamarabb találnak bérlőket: már úgy megvoltak a bérlők, hogy nem egy bútor még dobozokban hevert és a bérbeadás napján, hajnali maratonfutásban szerelt, takarított és végezte el az utolsó simításokat a csapat. De megérte: mind a négy bérlő azóta is roppant elégedett a lakásokkal, csakúgy, mint a minket megbízó tulajdonos.

Itt nézheted meg az összes képet, beleértve a felújítás előtti állapotokat:

A lakáskezelésről, amit ez a csapat csinál, pedig itt olvashatsz még többet:

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon