A Koda Light Float House-zal ellentétben ugyanis a Die Wohnschiff Manufaktur úszó lakosztályaival közlekedni is lehet, így csak a fantáziád (meg persze a felszíni vizek mennyisége) szabhat határt annak, hova akarsz költözni.

Letisztult, skandináv dizájn, hatalmas üvegfalak, tágas belső tér jellemzi a DWM lakóhajóit, amiket víztisztító-rendszerrel valamint napelemekkel is elláttak, így száz százalékosan önfenntartóak.

A lakóhajók közül a kisebb Naturecruiser 25 méter hosszú, de még így is 75 négyzetméternyi lakóterületet biztosít, amiből 50 négyzetmétert tesz ki a fürdőszobával, hálóval és konyhával is ellátott benti rész. A hajót emellett egy kisebb terasz veszi körbe, valamint van tetőterasza is, ha napozni támad kedved fene nagy jó dolgodban.

A Waterloft névre keresztelt nagyobbik hajó 220 négyzetméter összterületű, így természetesen maga a lakás is jóval nagyobb. Hasonló méretekkel rendelkezik a harmadik modell, a Watervilla is, ami csak egy helyben álldogál, a másik két hajóval viszont a hibrid elektromos hajtásnak köszönhetően akár 14 km/h-val is száguldozhatunk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon