Előrevetítjük, hogy mindenki számára tökéletes eljegyzési gyűrű nem létezik, így azt kell megkeresni, amely kedvesünk számára a legideálisabb. Ez viszont nem könnyű feladat, hiszen nemcsak a szeretett hölgy gyűrűméretét, hanem lehetséges elvárásait, illetve stílusát is figyelembe kell venni.

Az Ékszerpalota eljegyzési gyűrű kínálata a legkülönfélébb darabokat tartalmazza, így kizárt, hogy ne találjuk meg a tökéletes ékszert. A széles körű választék láttán könnyű összezavarodni, így, ha szeretnénk megkönnyíteni a saját dolgunkat, akkor nem árt, ha alaposan átgondolunk néhány szempontot.

 

A gyűrűre kiadott összeg

 

Mielőtt még szemrevételeznénk a kínálatot, nem árt, ha előzetesen átgondoljuk, hogy mekkora összeget szánunk az eljegyzési gyűrűre. Alapvetően nincs arra vonatkozó szabály, hogy mennyit kellene a gyűrűre szánnunk. Jobb, ha átgondoljuk az anyagi helyzetünket és annak megfelelően döntünk. Ha van egy költségkeretünk, akkor egyrészt le tudjuk szűkíteni a kínálatot, másrészt nem fogunk abba a hibába esni, hogy egy olyan ékszer nyeri el a tetszésünket, amit valójában nem engedhetünk meg magunknak.

 

A gyűrű stílusa

 

A legtöbb férfi komoly bajban van, amikor az ékszer stílusát kell megválasztani. Az segíthet, ha átgondoljuk, hogy a mindennapok során kedvesünk milyen ruhákat, ékszereket szokott hordani. Ez komoly mankót jelenthet a választás során.

 

Emellett az is lehet, hogy a szeretett nő olykor elejt egy-két utalást annak kapcsán, hogy milyen eljegyzési gyűrűnek örülne. Éppen ezért érdemes szemfülesnek lenni, hiszen ezek a mondatok óriási segítséget jelentenek a döntésben.

 

A gyűrű mérete

 

Na, ez az igazán nehéz dió. Sokszor a férfi kénytelen különféle trükkökhöz folyamodni a siker érdekében a lebukás veszélye mellett. Ha kedvesünk a mindennapok során is hord gyűrűt, akkor csak annyi a dolgunk, hogy észrevétlenül elcsenjük. Ha tartunk tőle, hogy lebukunk, akkor az is jó módszer lehet, ha mérőszalaggal vagy vonalzóval lemérjük az ékszer kerületét vagy átmérőjét.

 

De akár párunk egyik barátnőjét is megkérhetjük, hogy próbáltassa fel kedvesünkkel a gyűrűjét. Esetleg betérhetünk a közeli ékszerüzletbe, mondván szeretnénk órát vásárolni magunknak vagy ajándékba egy ismerősünknek. A legtöbb nő ekkor előszeretettel feledkezik bele az ékszerek nézegetésébe és a gyűrűket is szívesen szemrevételezi. Egy kis biztatás hatására talán fel is próbál egy-két darabot. Ha később visszatérünk az ékszerüzletbe, akkor csak meg kell kérdeznünk a gyűrű méretét, a stílus pedig már eleve adott.

 

Ha sikerül kiválasztani a kínálatból a tökéletes darabot, akkor már csak azt kell végiggondolni, hogy milyen körülmények között szeretnénk átnyújtani, hogy igazán nagy legyen a meglepetés. Az interneten számos ötletet találunk, ha esetleg inspirációra lenne szükségünk.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés