Hány meg hány olyan dolog van, amelyet a neveltetésünk során – akár társadalmi nyomásnak is engedve – bűnös élvezetnek tituláltak. Valld csak be magadnak, hogy hányszor furdalta a lelkiismeretedet az, ha mondjuk magadhoz nyúltál, vagy esetleg a szexnek olyan formáját választottad, ami nem annyira hétköznapi! Ugye, te is jártál már ilyen cipőben?  

Szerencsére mára már egyre kevesebb ilyen tabu létezik, és sorra dőlnek meg a múltbéli tévképzetek is, sőt, nyernek egyenesen bizonyítást, hogy korábban ellenkezőleg gondolkodtak egy-egy dologról. Ilyen többek között az anális szex is, amelyet még olykor manapság is rossznak, nemkívánatosnak titulálnak, esetleg – teljesen alaptalanul – összemossák a homoszexualitással. Hogy ez mennyire nem fedi a valóságot, annak jártunk utána.

 

Menjünk vissza az ókorba!

 

Természetesen csak képletesen értve, hiszen a mai fejlettségi szintnek köszönhető többek között a SZEXSHOP.hu-nál kapható anál dildó is, amely nagyszerű belépő lehet a popsiszex igen izgalmas és kalandos világába.

 

De térjünk vissza egy pillanatra a történelmi kitekintésünkhöz: már az ókorban elfogadott, sőt egyenesen kívánatos formája volt a szexnek az anális verzió, ami olykor az uralkodók, fáraók kiváltsága volt. Ekkoriban teljesen elfogadott formája volt a szexnek, és senki sem titulálta undorítónak vagy gusztustalannak.

 

Persze nagy odafigyelést kíván, sőt, egy nagyon alapos tisztálkodással kezdődhet csak a szeánsz, ám ha ezen túl vagy, akkor kezdetét veheti a játék az anál dildóval első lépésként.

 

Ha már ezt magabiztosan tudod használni, akkor jöhet a következő szint: színre lép a hímvessző!

 

Ne feledkezz meg a síkosításról sem!

 

Ha az anális szex kerül szóba, akár dildóval, akár pénisszel történik, mindig társuljon mellé a megfelelő típusú síkosító használata. Mivel a végbél képtelen nedvesedni, ezért mindenképpen kell valami, ami megkönnyíti a behatolást.

 

Ha ez elmarad, akkor nem csupán annyi lesz a következménye, hogy kevésbé lesz élvezetes az együttlét, de még akár sérülést is okozhatsz a száraz felületen.

 

Persze ebből a típusból is több fajta létezik, érdemes alaposan utánajárni, hogy ki tudd választani, melyik lesz számodra, számotokra az ideális darab.

 

Csakis közös megegyezéssel!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a popsiszexet szigorúan tilos kikényszeríteni vagy kizsarolni a partnerből. Természetesen igaz ez minden szexuális jellegű tevékenységre, ám a legtöbb vita az anál körül szokott kialakulni, ami persze nem is véletlen, hiszen aligha akad ennél megosztóbb része a szexnek.

 

Fontos, hogy szabadon beszéljetek álmaitokról, vágyaitokról és fantáziáitokról, de csakis úgy, hogy közben tiszteletben tartjátok a másik fél határait, véleményét és akaratát. Ha mindez sikerül, akkor feltehetően kiegyensúlyozott szexuális élet vár rátok!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés