Számos kis- és középvállalkozás veszi igénybe a SEO101 havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatását, hiszen ez egy kiszámítható és biztonságos lehetőség arra, hogy bizonyos kulcsszavakra és -kifejezésekre előrébb kerüljön egy weboldal a Google találati oldalain.

Havidíjas keresőoptimalizálás garanciával

Hogy lehet garanciális a havidíjas keresőoptimalizálás?

Úgy, hogy amennyiben az ügyfél elfogadja a SEO101 csapat szakmai ajánlásait, akkor garanciát lehet vállalni arra, hogy bizonyos kulcsszavak havi keresésének a 10%-át a szerződés 12. hónapjára az organikus keresésekből teremtik elő a SEO szakemberek.

Milyen eszközök segítségével lehet garanciát vállalni a havidíjas keresőoptimalizálásra?

Prémium PR cikkek segítségével - on page és off page

A prémium PR cikkeknek nagy szerepe van abban, hogy egy webhely feljebb tudjon jönni a keresőben adott kulcsszavakra. Egy PR cikket ki lehet tenni magára a weboldalra, ha például magas minőségű szakmai blogot szeretne indítani a saját oldalán az ügyfél.

A PR cikk akkor is nagyon jó eszköz a SEO-ban, ha más, lehetőleg releváns témával rendelkező oldalra tesszük ki a kiválóan megírt PR cikkeket. Ezek mind segítik a látogatószerzést, elmélyítik a márkaismeretet, illetve segítik összekapcsolni a kulcsszavakat az adott weboldallal.

Weboldal szövegezésének optimalizálásával

Fontos, hogy egy új weboldal esetében olyan kulcsszavakat tegyünk a webhely szövegeibe, amelyekre szeretnénk, ha megjelenne a webhelyünk a Google találati oldalain.

A keresőoptimalizálás szolgáltatás keretein belül így lehetősége nyílik az ügyfeleknek arra, hogy professzionális, SEO-barát szövegek legyenek a webhelyen, amelyeket a folyamatos frissítéseknek köszönhetően lehet feljebb vinni a keresők találati oldalain.

Fontos, hogy ezeket a szövegeket SEO szövegíró írja meg, hiszen ez is egy külön szakma lett az elmúlt évtizedben. A SEO szövegíró egyaránt figyelembe veszi a felhasználók elvárásait és a Google irányelveit is, hogy a végeredmény egy informatív, könnyen olvasható és értékes szöveg legyen.

(Szponzorált tartalom)

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés