A laptopok, tabletek és telefonok is rendelkeznek valamilyen beépített hangszóróval. Azonban ezek sok kompromisszummal járnak. Hiába vannak erősebb, minőségibb darabok, ezek hangzásban meg sem közelítik azt, amire egy normális külső eszköz képes.

Miért van szükség egyáltalán hangszóróra?

 

Nem véletlen, hogy például a PC Aréna hangszóró kínálata is hatalmas, ha egy külső, csatlakoztatható egységet keresünk. Ha minőségi hangzást szeretnénk, akkor elengedhetetlen egy ilyen kiegészítő beszerzése. Legyen szó akár zenehallgatásról, akár a játékélményről, de még egy sima meeting esetén is fontos, hogy mit hallunk! Ezt az igényt felismerték a gyártók is, így ma már széles választékból kereshetjük ki a számunkra legmegfelelőbb darabot.

 

Ha élvezni szeretnénk kedvenc sorozatunkat, vagy imádjuk a jó filmeket, akkor gyakorlatilag kötelező beszerezni egy külső hangszórót. Ezzel visszakaphatjuk azt a hangzást, amit a készítők meg szeretnének nekünk mutatni. Összehasonlíthatatlanul jobb effektek, tisztább, érthetőbb beszéd és fényévekkel jobb moziélmény lesz a jutalmunk, ha nem a beépített hangforrásokat használjuk a TV-nél, laptopon vagy egyéb eszközökön.

 

Vannak hordozható típusok is, melyek jellemzően Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak a lejátszóeszközhöz, legyen az telefon, laptop, PC vagy bármi más. Ezeket egyszerűen csak felkapjuk és már vihetjük is magunkkal bárhová, ahol szükségünk lesz rá! Utazáshoz, kerékpározáshoz, sétához, túrázáshoz vagy akár még strandolás közben is használhatjuk őket. Mindemellett az otthonunkban is megállják a helyüket.

 

A JBL messze kiemelkedik a többi gyártó közül

 

A legtöbben jelenleg a JBL márkás termékeket keresik. Ennek az az oka, hogy ők voltak az elsők, akik felismerték ezek előnyeit és azt az egyre nagyobb piaci igényt, amit ezek az eszközök generáltak. Ráadásul nagyszerű hangzással rendelkeznek, számos stílusban és kialakításban elérhetőek, és több árkategóriában is találhatunk kiváló JBL hangszórókat.

 

Vannak kifejezetten filmezéshez készült termékeik is, melyeket házimozi rendszerekhez ajánlanak. Az általuk alkalmazott Dolby Digital technológiával nagyszerű hangzás érhető el, több termékük rendelkezik távirányítóval is, melyről számos dolgot be tudunk állítani, hogy még jobb legyen a moziélmény.

 

Kerékpározáshoz is készültek eszközeik, melyek könnyen felakaszthatóak, hogy ne hagyjuk el útközben. A segítségükkel egész úton hallgathatjuk a kedvenc zenéinket.

 

A védelemre is nagy hangsúlyt fektetnek a JBL-nél. Vannak por- és vízálló hangszóróik is, melyeket bátran vihetjük magunkkal vízpartra, például strandra is. Vagy használjuk őket nyugodtan egy otthoni medencés buli alkalmával.

 

Gamereknek szánt hangszórók

 

Játék közben is nagyon fontos, hogy mindent megfelelően halljunk. Ugyanakkor egy gamer számára a design is kiemelkedően fontos. Így nem maradhatnak ki a kínálatból az RGB világítással is rendelkező darabok sem!

 

Mindig a saját igényeinknek megfelelően válasszunk közülük!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában