Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Babának és mamának egyaránt öröm, ha szépen berendezett, békés, nyugalmat árasztó a gyerekszoba. A gyerekek már egészen kicsi korukban kifejezésre juttathatják a véleményüket. A picik ízlése azonban gyakran változik, így könnyen variálható elemekkel érdemes díszíteni a szobájukat.

Vannak azonban olyan berendezési tárgyak, kiegészítők, amelyek segítségével egyszerűen tehetjük különlegessé a gyerekszobát. Legyen szó játékokról, fali díszekről vagy textilekről, rengeteg lehetőségünk van.

A legkisebbek szobájának éke a baldachin

A klasszikus, békebeli babaszobák hangulatát idézik a finom fodorral díszített, kiságy fölé lógó baldachinok. Ezek a babatextilek azonban nem csak szépek, igazán hasznosak is. Felfogják a kiságyban fekvő baba elől a port, csendesebbé, meghittebbé tehetik a pihenésüket. Mindemellett pedig egyedivé varázsolják a babaszobát.

A baldachinokat kiságyra rögzíthető vagy kiságy mellé állítható állvánnyal is megvásárolhatjuk. A baldachinok egyik különleges fajtája az óriás baldachin, mely a mennyezetről hullik alá. Ez a sátorszerűen leomló textil a nagyobb gyerekeknek is kuckóként szolgálhat.

A változó ízlést követik a falmatricák

Mindannyian szeretünk olyan környezetben élni, amely tükrözi az ízlésünket. Ezzel a gyerekek is így vannak, azzal a különbséggel, hogy az ő véleményük gyorsan változhat. A falmatricák könnyen elhelyezhető és levehető díszei lehetnek a babaszobának. Az sem gond, ha egyik héten még kisautókat, másik héten már dinókat szeretne a kicsi a szobája falára.

Ezek a matricák a fal sérülése nélkül, gyorsan és egyszerűen cserélhetőek. Lányos, fiús és semleges minták széles tárházából válogathatunk. Biztosan találunk olyan matricát, amely elnyeri gyermekeink tetszését.

Babafotelek, babakanapék

A bababútorok, amint a kicsik megtanulnak ülni, fontossá válnak. Nem törvényszerű azonban, hogy a gyerekeknek apró műanyag vagy faszékeken kell kuporogniuk. Csodálatos babafotelek és babakanapék kaphatóak a boltokban.

Ezek az ülőalkalmatosságok nem csak puhák és kényelmesek. Csodás anyagaiknak köszönhetően stílusos kiegészítői lehetnek minden gyerekszobának. Mennyivel kényelmesebb egy pihe-puha fotelben hallgatni, ahogy anya mesél! Ezek a kis fotelek és kanapék óvodáskorig elkísérhetik a gyerekeket, és tényleg nagyon szépek.

Bunker helyett tipi, vagyis indián sátor

Nincs olyan gyerek, aki ne imádná a bunkerek titokzatos félhomályát és a fantáziadús sátras kalandokat. Rendszerint azonban a bunkerépítés felfordulással és azzal jár, hogy napokig nincs szék az étkezőben. A készen kapható textil indián sátrak rendetlenség nélkül adják meg a bunkerélményt a gyerekeknek.

A farudakra feszíthető sátorvászon nem csak izgalmas játéktér. Szemet gyönyörködtető finom színei csodásan mutatnak a gyerekszobában. Néhány nagy, puha párna, egy tál nasi, és már kezdődhet is az indiánkaland!

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.