Egy híres magyar írónő mondta, hogy ő soha nem tudott megbízni olyan emberekben, akik nem rajongtak valamiért őszinte és őrült szenvedéllyel. Nos, ez a fajta fanatizmus a szexualitás terén is jelen van bizonyos szempontból. Elég csak a fétisekre gondolni, vagy ahogy a köznyelv mondja, arra, hogy kinek mi van bekattanva.  

Vétek volna megpróbálni elkendőzni ezt, mert egyrészt megmutatja, hogy mennyire esendőek vagyunk, másrészt pedig reményt ad arra, hogy mindenki meg fogja találni a magának való szexpartnert. Könnyen lehet, hogy az, aki a feszes és pici popsit szereti, az szóba sem áll egy teltkarcsú nővel, de a jó hír, hogy ez fordítva is igaz. Mai cikkünkben éppen ezért arra vállalkozunk, hogy megnézzük, melyek a leggyakoribb fétisek, mire számíthat az, aki hús-vér szexpartnerrrel folytat nemi életet.

 

Melyek a leggyakoribb fétisek?

 

Nos, a jó hír először is az, hogy bármi legyen is az, a SexShopCenter.hu szexuális játékszerei között garantáltan megtalálod hozzá a kellékeket. Ha már a sorokat olvasva bizsergést érzel odalent, akkor mindenképpen érdemes lesz az adott kérdéskörrel foglalkoznod!

 

  • Akadnak, akik bizonyos testrészekre mennek rá, így van, akinek a popsi a mindene, míg másnak telt vagy épp a nagyon pici mell, de ugyebár a lábfétis is igen nagy népszerűségnek örvend.
  • Aztán vannak olyanok, akik imádják a BDSM-et, és vagy a fájdalom és a gyönyör között mozognak, vagy épp kötözős szexet folytatnak előszeretettel.
  • A szerepjátékok külön kategóriát érdemelnek, hiszen szinte a végtelenségig lehet újabb és újabb témát és persze hozzá kapcsolódóan szerepeket találni.
  • Nem mehetünk el szó nélkül a szexi ruhadarabok mellett sem, amelyek között a latexből és a bőrből készült változatokat keresik a legtöbben a fentebb említett webáruházban.

 

Amint látszik, bőven akad választék, pedig még csak a jéghegy csúcsát ostromoltuk.

 

Beszélj bátran róla!

 

Ahogy láthatod, alig akad olyan ember, akinek ne lenne valami fétise a szex terén.

 

Éppen ezért téged is csak arra tudunk biztatni, hogy merj róla minél őszintébben beszélni. Persze nem mindenkinek, de akivel meg szeretnéd valósítani, annak mindenképpen fedd fel a legbensőbb vágyaidat!

 

Ne feledd, csak akkor lehet boldog és tartós a párkapcsolatod, ha az szexuálisan is maximálisan kielégítő a számodra és a partnered számára is!

 

Mindent csakis közös megegyezéssel!

 

Persze alapvetően már az első néhány randin hangzanak el ilyen irányultságokat feszegető kérdések és válaszok, igazán csak az ágyban ismerheted meg a másikat – legalábbis fétisek terén.

 

Igen ám, de könnyen előállhat az a helyzet, hogy ami az egyiknek a “mániája”, az a másikat taszítja. Így aztán fontos mintegy búcsúintelem gyanánt kiemelni, hogy csakis úgy valósulhat meg a fentiek közül bármi is, hogy a felek önszántukból, mindenféle presszió nélkül közösen állapodnak meg abban, hogy miket próbálnak ki a hálószobában.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés