Okostelefonja ma már szinte mindenkinek van – azonban a technológia fejlődésével egyre inkább teret hódítanak azok a kiegészítők is, amelyek a készülékek működését támogatják. Jó példa erre az okosóra vagy a vezeték nélküli headset: ezekre egyre többen úgy tekintenek, mint szükséges pluszra a mobil mellé.

A híres gyártó ilyen termékeit – a Xiaomi Redmi Watch okosóra, illetve a Xiaomi Redmi Buds – is beszerezhetjük a CoolMobile.hu oldalán, ahol sok-sok márka képviselteti magát az okoseszközök terén.

 

Mire is jó egy okosóra?

 

Azok, akik még nem rendelkeznek egy ilyen kiegészítővel, azt gondolják, felesleges lehet még erre is költeni, hiszen a telefon éppen elég: azon minden ügyet el lehet intézni. Ám vannak olyan helyzetek az életben, amikor egy okosóra igen is jól jön, sokkal nagyobb hasznát vesszük, mint egy méretes mobilnak.

 

Az első, amit megemlíthetünk: a futás vagy a biciklizés. Sok ember sportol, ilyenkor pedig a telefont a legtöbben nem is viszik magukkal, mert nem tudják hova tenni. Ám okosórával a csuklón senki nem marad le a fontos információkról, és még a pontos időt is látják.

 

Ám ami miatt a leginkább kedveltek ezek a technológiai gyártmányok, az az, hogy mozgás közben képesek monitorozni az aktivitásunkat, mérik a véroxigénszintünket és a pulzusszámot is mutatják.

 

További funkciók

 

Akik egy kicsit is komolyabban veszik az edzéseket, tudni akarják, hogyan teljesítettek, melyik értékük mit mutat. Nekik mindenképp érdemes beszerezni legalább egy aktivitásmérőt e célból, de még jobb, ha egyenesen okosórát rendelnek inkább. Ennek ugyanis más funkciói is vannak – például hívást is fogadhatunk, üzenetet is küldhetünk általuk.

 

Nem mellesleg a legtöbbjük az alvásciklust is képes figyelni, és visszajelzéseket küld ezzel kapcsolatban a számunkra. Rossz alvóknak egyenesen kötelező egy ilyen darab, mert a kapott adatok függvényében könnyebben változtathatnak a szokásaikon.

 

A legnépszerűbb Xiaomi Redmi Watch okosórák

 

Az egyik legismertebb telefongyártó a Xiaomi, amely persze nem maradt le a többiek mögött, és okosórákkal is előrukkolt. Több kedvelt modellje is van, ezek közül nem egy beszerezhető a CoolMobile.hu oldalán.

 

Az áruház egyik legnépszerűbb terméke a Xiaomi Redmi Watch 4, amely a legújabb a sorban, fehér és fekete színben is kapható. Mérete 47,6 x 41,1 x 10,5 mm. Kijelzője AMOLED technológiájú, képátlója 1.97 inch, 600 nit a maximum fényerő. Always-on display funkciót is tartalmaz. Sokan kedvelik, mert súlyra igen könnyű, mindössze 31,5 gramm. Iránytű és giroszkóp is kiegészíti itt a hagyományos funkciókat.

 

A Xiaomi Redmi Watch 4-nek nagyon kedvező az ára, ám aki ennél is megfizethetőbb okosórát keres, annak az előző széria sztárja, a Xiaomi Redmi Watch 3 Active is jó választás lehet.

 

Igaz, ez 42 grammos és IPS LCD kijelzős, 450 nites maximum fényerővel – de alap funkcióit tekintve ez is tökéletes. Gyorsulásmérő ebben is van, továbbá méri a pulzusszámot és a véroxigénszintet is. Műanyag a kerete és a hátlapja is, így fémallergiások is bátran viselhetik. Bármelyik is lesz a megfelelő, a CoolMobile.hu oldalán meg lehet rendelni mindkét fajtát!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés